Η Η Ελένη Μενεγάκη ξαφνικά στο χειρουργείο! Η απόφαση που σόκαρε ακόμη και τον Μάκη

10 Δεκ. 2015 - 08:50 | Show Biz
Η Η Ελένη Μενεγάκη ξαφνικά στο χειρουργείο! Η απόφαση που σόκαρε ακόμη και τον Μάκη

Η Ελένη συνηθίζει να αιφνιδιάζει τους πάντες. Ακόμη και τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο.

Η Ελένη ξαφνικά στο χειρουργικό κρεβάτι! Όχι, δεν πρόκειται για αστείο, είναι πραγματικότητα. Το νυστέρι περιμένει τη βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης, προκαλώντας σοκ ακόμη και στον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο, ο οποίος έπεσε από τα σύννεφα. Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “YES!” έκανε προσπάθειες για να τη μεταπείσει, όμως αυτές δεν έφεραν το αποτέλεσμα που επιθυμούσε, αφού η Ελένη είχε πάρει την απόφασή της, η οποία, λένε όσοι την ξέρουν καλά, πάρα πολύ δύσκολα θα αλλάξει.

Μπορεί η παρουσιάστρια μετά τη γέννηση της κόρης της Μαρίνας να έχει χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και όλοι όσοι τη βλέπουν, να έχουν μείνει εντυπωσιασμένοι, μπορεί να έχει βάλει τις pilates στη ζωή της και μάλιστα για πρώτη φορά να ακολουθεί τόσο πιστά το πρόγραμμα γυμναστικής της, όμως η Ελένη θεωρεί ότι ακόμη κάτι... της λείπει. Το σώμα της, όπως είναι φυσιολογικό, έχει υποστεί τις συνέπειες από τέσσερις εγκυμοσύνες και, παρά τις προσπάθειες που καταβάλλει, εξακολουθεί να θεωρεί ότι υπάρχουν ατέλειες που πρέπει να διορθωθούν. Και πλέον οι διορθώσεις αυτές δύσκολα θα επιτευχθούν χωρίς... βοήθεια!

Ο άνθρωπός της

Ποιος θα βάλει το χεράκι του για να πετύχει η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης τον στόχο της; μα φυσικά ένας πολύ δικός της άνθρωπος, ο Ανδρέας Φουστάνος. Ο διάσημος πλαστικός χειρουργός δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι κουμπάρος της Ελένης Μενεγάκη και εκείνη τον εμπιστεύεται τυφλά. Το έχει παραδεχθεί άλλωστε πολλές φορές δημόσια.

Η τελευταία ήταν κατά τη διάρκεια της εκπομπής της πριν από δέκα περίπου μέρες, όπου η Ελένη αποκάλυψε ότι ζήτησε από τον Φουστάνο συμβουλές ομορφιάς του σώματός της κι εκείνος της είπε να πίνει πολύ νερό. “Το μόνο που χρειάζεται ο οργανισμός μας όπως μου είπε ο αγαπημένος μου κουμπάρος, ο λατρεμένος μου Ανδρέας Φουστάνος, είναι να μην αφυδατώνεται. Δεν χαλάει το δέρμα και ο οργανισμός είναι γερός και ωραίος”, είπε on camera η Ελένη αποκαλύπτοντας τις συζητήσεις της με το διάσημο πλαστικό.

Μάλιστα καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι η Μενεγάκη πριν από λίγες ημέρες επισκέφθηκε τον Φουστάνο και μίλησαν για αρκετή ώρα για τις διορθωτικές κινήσεις που πρέπει να κάνει η παρουσιάστρια. Η Ελένη άκουσε προσεκτικά τις συμβουλές του, όμως φαίνεται ότι πλέον το έχει πάρει απόφαση να πάρει δραστικά μέτρα. Να ξαπλώσει δηλαδή στο χειρουργικό κρεβάτι και να αφήσει τον εαυτό της στα “μαγικά” χέρια του κουμπάρου της για να έρθουν τα αποτελέσματα που εκείνη επιθυμεί.

 

athensmagazine