Γνωστή παρουσιάστρια: Έπεσα θύμα Τούρκων εθνικιστών

Γνωστή παρουσιάστρια: Έπεσα θύμα Τούρκων εθνικιστών

Σοκ προκαλεί η ανάρτηση της Δέσποινας Καμπούρη, στην οποία αποκαλύπτει ‘ότι έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης από Τούρκους εθνικιστές που χάκαραν το προφίλ της στο Instagram, άλλαξαν το username, έκαναν unfollow τα άτομα που ακολουθούσε και ανήρτησαν εικόνες για την Τουρκία.

Η παρουσιάστρια έφτιαξε ένα  νέο προφίλ θέλοντας να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τα όσα συμβαίνουν και μέσω ενός κειμένου εξηγεί τι συνέβη και αποκαλύπτει πως έχει ήδη καταφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ελπίζοντας πως θα βρει λύσει στο εν λόγω θέμα.

Χαρακτηριστικά, έγραψε:

“Εδώ και λίγες ώρες Τούρκοι εθνικιστές όπως όλα δείχνουν, έχουν χακάρει τον λογαριασμό μου στο Instagram στον οποίο δεν έχω πλέον καμία πρόσβαση. Ανεβάζουν προσβλητικό περιεχόμενο και δυστυχώς προς το παρόν δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να τους σταματήσω. Λυπάμαι για το περιεχόμενο που μπορεί να βλέπετε καθώς δεν με αντιπροσωπεύει. Εύχομαι με τη βοήθεια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που έχει αναλάβει την υπόθεση, αλλά και του Instagram να υπάρξει αίσιο τέλος σε αυτή την κακόγουστη φάρσα που με έχει καταρρακώσει. Σας παρακαλώ θερμά να κάνετε αναφορά σε αυτό τον λογαριασμό. Πλέον μπορείτε να με βρείτε στο καινούριο μου account @despinakampouri”. 

Το διαβάσαμε στο usay


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: