Επικαιρότητα:

Νέα έξοδος για Καλογρίδη – Λυκουρέζο – Το παρασκήνιο της γνωριμίας τους

16 Μαρ. 2018 - 13:19 | Show Biz
Νέα έξοδος για Καλογρίδη – Λυκουρέζο – Το παρασκήνιο της γνωριμίας τους

 Για μια ακόμη φορά ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσα Καλογρίδη έκαναν κοινή έξοδο και δείχνουν να το απολαμβάνουν.

Οι δυο τους, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Κανούργιου βρέθηκαν σε γνωστό εστιατόριο στο Κολωνάκι, γύρω στις 10 χθες το βράδυ.

Οι δυο τους ήταν μόνοι, αλλά όχι τόσο διαχυτικοί, όπως συνέβη σε πρόσφατή τους έξοδο όπως αποκαλύφθηκε από σχετικές φωτογραφίες

Ο Νίκος Κοκλώνης μιλώντας στην εκπομπή «Στη φωλιά των κου κου» όχι μόνο δεν αρνήθηκε πως ήταν αυτός που τους έφερε κοντά. Αντίθετα αποκάλυψε πώς τους γνώρισε και τι συνέβη πριν το ραντεβού.«Ο Αλέξανδρος είναι χρόνια φίλος μου και δικηγόρος μου.

Η Νατάσα είναι φίλη μου και καλεσμένη μου στην εκπομπή. Ήταν να πάμε και οι δύο στο Hell’s Kitchen. Όταν πήγα στο σπίτι της συνειδητοποίησα ότι στον από πάνω όροφο μένει ο Αλέξανδρος», είπε χαρακτηριστικά.

Η ηθοποιός χρειαζόταν κάτι από τον γνωστό ποινικολόγο, με το Νίκο Κοκλώνη να είναι αυτός που τους έφερε πιο κοντά! Οι δύο τους μετά τη γνωριμία συνέχισαν στο ραντεβού τους στο Baraonda. «Νομίζω θα συνεχίσουν να βγαίνουν πάντως», είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζουμε ότι την περασμένη εβδομάδα η Νατάσα και ο Αλέξανδρος είχαν περάσει ένα ολόκληρο βράδυ μαζί πηγαίνοντας να ακούσουν τον Γιάννη Πάριο αρχικά και στη συνέχεια την Πάολα.