Ο στενός φίλος του Χρήστου Σιμαρδάνη μιλά για την τελευταία επιθυμία του

20 Μαρ. 2018 - 15:09 | Show Biz
Ο στενός φίλος του Χρήστου Σιμαρδάνη μιλά για την τελευταία επιθυμία του

Την τελευταία επιθυμία του αγαπημένου ηθοποιού Χρήστου Σιμαρδάνη, που πέθανε στις 13 Μαρτίου, αποκάλυψε ο στενός φίλος του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Secret.   

O άνθρωπος που ήταν στο πλευρό του ηθοποιού μέχρι την τελευταία στιγμή μίλησε για την ευαισθησία του Χρήστου Σιμαρδάνη και την επιθυμία του που δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει. 

 «Γνωριζόμασταν 15 χρόνια με τον Χρήστο. Κάποια στιγμή συζητήσαμε και του είπα ότι θα δούλευα στη Γαλιλαία, επειδή είμαι νοσηλευτής. Ρώτησε να μάθει περισσότερα και του είπα ότι είναι μια μονάδα που ανήκει στη Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής και βοηθά καρκινοπαθείς με σύνδρομο ALS». 

 Όπως λέει ο ίδιος, όταν ο Χρήστος άκουσε τον λόγο του Μητροπολίτη, ενθουσιάστηκε και ήρθε σε επαφή με τους αρμόδιους για να βοηθήσει και ο ίδιος.   «Δυστυχώς, αρρώστησε βαριά και δεν πρόλαβε να βοηθήσει όσο ήθελε... δεν πρόλαβε», λέει ο στενός φίλος του.   

Ο Χρήστος Σιμαρδάνης δεν πίστευε στο Θεό. Παρόλα αυτά, βοηθούσε πάντα τους συνανθρώπους του, όταν μπορούσε. «Ίσως είχε ένα δικό του τρόπο να πιστεύει, άλλωστε η αγάπη βρίσκεται πάνω από όλα».   

Στην κηδεία του, αντί στεφάνων, τα χρήματα δόθηκαν στη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «Γαλιλαία», εκεί που ήθελε και ο ίδιος να πάει, αλλά δεν πρόλαβε.