Επικαιρότητα:

Ελεονώρα Μελέτη: Το βίντεο κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο

18 Απρ. 2018 - 05:38 | Show Biz
Ελεονώρα Μελέτη: Το βίντεο κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο

Η ευτυχία της Ελεονώρας Μελέτη ήρθε τα ξημερώματα της 13ης Απριλίου, όταν ήρθε στη ζωή ο καρπός του έρωτά της με τον Θοδωρη Μαροσούλη. Το μωρό τους είναι υγιέστατο και έκτοτε οι δύο τους πετούν στα σύννεφα.

Σήμερα λοιπόν είναι η ημέρα που η παρουσιάστρια πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο Ιασώ. Η επιστροφή στο σπίτι με το μωρό είναι μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή και η Ελεονώρα τράβηξε βίντεο με όσα συναντούσε στο δωμάτιό της αυτές τις ημέρες.

«Και κάπως έτσι, μετά από πολλά ροζ λουλούδια, μπαλόνια, δώρα κ άπειρες ευχές, ξεκινάμε για το σπίτι! Αφήνουμε πίσω έναν χώρο στον οποίο ο άντρας μου κι εγώ ζήσαμε ο, τι πιο δυνατό… θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον όμιλο Ιασώ για όλη τη φροντίδα αυτές τις πρώτες μέρες της νέας μας ζωής, τον γιατρό μας κο Νικόλαο Στρατάκη, που μας συνόδευσε σε αυτό το ταξίδι κι έφερε στον κόσμο με ασφάλεια το μωράκι μας , τη μαία μου Κα. Γωγω Μίχου για τις πολύτιμες γνώσεις που με όρεξη μοιράστηκε μαζί μας, αλλά κ όλο το ευγενικό , χαμογελαστό κ πάντα πρόθυμο προσωπικό του Νοσηλευτικού ορόφου Ιασώ με επικεφαλής την κα Μαρία Λουλάκη που μας μύησε στον νέο μας ρόλο. Και τέλος Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εκείνους, αλλά σε όλους εσάς που χαρήκατε με τη χαρά μας κ καλωσορίσατε με τις ευχές σας κ όχι μόνο , την μικρή μας στη ζωή… μας γεμίσατε με πολλή χαρά…», έγραψε.

 

Και κάπως έτσι, μετά από πολλά ροζ λουλούδια, μπαλόνια, δώρα κ άπειρες ευχές, ξεκινάμε για το σπίτι! Αφήνουμε πίσω έναν χώρο στον οποίο ο άντρας μου @psycho_25 κ εγώ ζήσαμε ο, τι πιο δυνατό... θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον όμιλο Ιαςω για όλη τη φροντίδα αυτές τις πρώτες μέρες της νέας μας ζωής, τον γιατρό μας κο Νικόλαο Στρατακη, που μας συνόδευσε σε αυτό το ταξίδι κ έφερε στον κοσμο με ασφάλεια το μωράκι μας , τη μαία μου Κα Γωγω Μίχου για τις πολύτιμες γνώσεις που με όρεξη μοιράστηκε μαζί μας, αλλά κ ολο το ευγενικό , χαμογελαστό κ πάντα πρόθυμο προσωπικό του Νοςηλευτικου ορόφου Ιαςω με επικεφαλής την κα Μαρία Λουλακη που μας μύησε στον νέο μας ρόλο. Κ τέλος Ένα τεραςτιο ευχαριστώ σε όλους εκείνους, αλλά σε όλους εσάς που χάρηκατε με τη χαρά μας κ καλωσόριςατε με τις ευχές σας κ όχι μόνο , την μικρη μας στη ζωή... μας γεμίσατε με πολλή χαρά... ❤️️❤️️❤️️ #newbabyintown

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti nonoram (@nonoram) στις17 Απρ, 2018 στις 9:35 πμ PDT