Επικαιρότητα:

Κώστας Ευριπιώτης: Μετά το χειρουργείο έχω κάνει restart

13 Ιουν. 2018 - 06:26 | Show Biz
Κώστας Ευριπιώτης: Μετά το χειρουργείο έχω κάνει restart

Πριν λίγο καιρό ο Κώστας Ευριπιώτης χρειάστηκε να υποβληθεί σε μια λεπτή χειρουργική επέμβαση. Ο ηθοποιός το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν ένιωθε καλά, ένιωθε μια κόπωση, μια αδιαθεσία και είχε έντονους πονοκεφάλους και υπήρχαν στιγμές που δεν θυμόταν. Ο ίδιος μετά το χειρουργείο νιώθει πολύ καλύτερα και νιώθει σαν να έχει κάνει restart και φροντίζει να ακολουθεί τις συμβουλές των γιατρών. Σύμφωνα δε, με τα όσα μετέφερε ο Κώστας Ευριπιώτης μια αιτία που φαίνεται να έχει συμβάλει στην κατάσταση που δημιουργήθηκε σύμφωνα με αυτά που του είπαν οι γιατροί είναι και η ακτινοβολία που εκπέμπεται από το κινητό τηλεφώνο.

«Είμαι καλύτερα. Δόξα τω Θεώ έχω βγει από το νοσοκομείο. Οι γιατροί δεν μου τα έχουν πει και όλα. Μου έχουν πει να μην οδηγώ και να μην πίνω για κανά δυο μήνες και βλέπουμε. Για το τι συνέβη θα πρέπει να ρωτήσετε τους άλλους. Εγώ δεν θυμόμουν. Δεν καταλάβαινα ότι δεν θυμόμουν κάτι που έπρεπε να θυμηθώ μια συγκεκριμένη στιγμή. Δεν θυμόμουν κάποιες στιγμές. Αλλά κάτι δεν πήγαινε καλά, δηλαδή μια κούραση, ένα πράγμα. Θα αντιμετωπιστεί και λέω δεν κάνεις και μια αξονική να δεις τι γίνεται; Μέσα από όλο αυτό ας πούμε, είδαμε αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα, το οποίο όλοι το ξέρουμε, αλλά κανείς δεν αποφασίζει να ζήσει χωρίς αυτό, ας πούμε το 50% των κινητών, η ακτινοβολία που είπαν κι οι γιατροί, σου λέω έναν από τους λόγους.

Ξέρω ότι όλο αυτό που κάναμε πήγε καλά. Τα προβλήματα είναι χρόνια και δεν μου κάνει καλό όχι μόνο να τα παρατηρώ και να σκέφτομαι πως ήμουν. Για εμένα σημασία έχει το πως είμαι από εκεί και μετά. Από το νοσοκομείο δηλαδή και μετά. Από εκεί και μετά, είμαι πάρα πολύ καλά. Αυτό έχει σημασία για εμένα. Και το πιο μεγάλο και το πιο ουσιαστικό για μένα είναι χρόνος και ο τρόπος της ανάρρωσης. Είναι σαν να έχεις έναν υπολογιστή, να τον κλείνεις και να κάνεις restart και μετά να ξαναπαίρνεις τις πληροφορίες και να τις ξαναβάζεις μέσα στο αρχειακό σου υλικό. Εγώ προσπαθώ να έχω τις ωφέλιμες», δήλωσε ο Κώστας Ευριπιώτης στην Tatiana Live.