Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έχει σωσία: Η αντίδρασή της και το πακέτο που της έστειλε

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έχει σωσία: Η αντίδρασή της και το πακέτο που της έστειλε

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο επιτυχημένες και ταυτόχρονα εντυπωσιακές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Στη γειτονική μας Τουρκία όμως, φαίνεται πως υπάρχει μια αντίστοιχη Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Τις τελευταίες μέρες το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες της 47χρονης Τουρκάλας Seren Serengil η οποία όπως είναι φανερό έχει πολλές ομοιότητες με την παρουσιάστρια του «Πάμε Πακέτο». Εκτός από την εξωτερική τους εμφάνιση οι δυο γυναίκες έχουν επιλέξει και κοινό επαγγελματικό προσανατολισμό, είναι και οι δυο παρουσιάστριες. Με τη διαφορά πως η Seren Serengil ασχολείται και με το τραγούδι και με την υποκριτική.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου γνώριζε από το παρελθόν την ύπαρξη της «σωσία» της και εντυπωσιάστηκε ακόμα και η ίδια με την ομοιότητά τους. «Το ξέρω εδώ και πολλούς μήνες ότι υπάρχει μια Τουρκάλα που μοιάζουμε. Μια φίλη μου που τη βρήκε στο Instagram, με ενημέρωσε και μου έστειλε και φωτογραφίες της. Η ομοιότητα είναι πραγματικά εκπληκτική! ‘Οταν είδα τις φωτογραφίες για πρώτη φορά, είπα: “Δεν μπορεί! Είμαι εγώ!»

Κι αν αναρωτιέστε γιατί ακόμα δεν την έχει συναντήσει… είναι διαδικαστικό το πρόβλημα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso η Ελληνίδα παρουσιάστρια έστειλε το δικό της πακέτο στην Τουρκάλα με σκοπό να τη γνωρίσει από κοντά. Πού όμως κόλλησε η διαδικασία; Κάναμε μια προσπάθεια να τη φέρουμε στην εκπομπή, να κάνουμε ένα ωραίο “Πακέτο” με μένα, αλλά κάποιο διαδικαστικό, τεχνικό θέμα μάς καθυστέρησε! Ενδέχεται όμως να το κάνουμε μελλοντικά».

Το διαβάσαμε στο peoplegreece


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: