Επικαιρότητα:

Συγκλονίζει η κόρης της Βέτας Μπετίνη για την Τζέσυ Παπουτσή: Δώσε της ένα φιλί

03 Ιουλ. 2018 - 11:32 | Show Biz
Συγκλονίζει η κόρης της Βέτας Μπετίνη για την Τζέσυ Παπουτσή: Δώσε της ένα φιλί

Θλίψη σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στους φίλους τους συναδέλφους και την οικογένειά της προκάλεσε ο θάνατος της ηθοποιού Τζέσυς Παπουτσή την περασμένη Κυριακή. Κανείς δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πως το γέλιο της Τζέσυς δεν θα ακουστεί ξανά. Σήμερα οι αγαπημένοι της θα την συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία στο 3ο νεκροταφείο της  Νίκαιας λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι.

Η κόρη της Βέτας Μπετίνη,  Λιάνα Καραγιαννίδου, που έφυγε κι εκείνη για πάντα πριν λίγο καιρό, ράγισε καρδιές μιλώντας για την αγαπημένη Τζέσυ που θα συναντήσει στον ουρανό της λατρεμένη της μητέρα. Διάβασε όσα συγκινητικά έγραψε:

«Τζέσυ αγάπη μου… καλό δρόμο στο φως… σε ευχαριστώ για όλα… και αν τελικά στα αλήθεια οι ψυχές συναντιούνται εκεί σε μια άλλη διάσταση ξανά… η μαμά μου σίγουρα θα σε περιμένει… δώσε της ένα μεγάλο φιλί… ξεκουράσου! Είσαι μεγάλη ηρωίδα… μεγάλη μαχήτρια! Είσαι παράδειγμα για κάθε άνθρωπο που περνάει δύσκολα… είσαι μεγάλη δύναμη! Με γέλιο με θάρρος… με… μόνο εσύ το ξέρεις… Εμείς εδώ.. κάποιοι θα προσέχουμε τον Γιώργο σου… και κάποιοι το Giannis σου… πόση δύναμη μου έχετε δώσει και οι δυο… πόσο σε έχω μέσα στην καρδιά μου… πόσο ήθελα να…. πόσο… είσαι σπουδαία»