Επικαιρότητα:

Χρύσα Σπηλιώτη – Δημήτρης Τουρναβίτης: Σήμερα το τελευταίο αντίο

31 Ιουλ. 2018 - 04:04 | Show Biz
Χρύσα Σπηλιώτη – Δημήτρης Τουρναβίτης: Σήμερα το τελευταίο αντίο

Σήμερα Τρίτη 31 Ιουλίου συγγενείς ,φίλοι και θαυμαστές θα πουν το τελευταίο αντίο στην ηθοποιό Χρύσα Σπηλίωτη και τον σύντροφό της Δημήτρη Τουρναβίτη στο κοιμητήριο Χαλανδρίου.

Μια από τις τραγικές ιστορίες από την τραγωδία  στο Μάτι. Η Χρύσα Σπηλιώτη και ο Δημήτρης Τουρναβίτης χάθηκαν στις φλόγες, βυθίζοντας σε πένθος τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η ηθοποιός με το που ξέσπασε η πυρκαγιά, έφυγε από την παραλία και πήγε να βρει το σύζυγό της. Και οι δυο, με τα αυτοκίνητά τους, εγκλωβίστηκαν στο δρόμο, δίπλα στο οικόπεδο που βρέθηκνα απανθρακωμένοι και αγκαλιασμένοι 26 ανθρώποι.

Τα αυτοκίνητα τους βρέθηκαν καμένα εκεί. Στο ίδιο σημείο,  βρέθηκε απανθρακωμένο και το ένα σκυλάκι τους. Το άλλο βρέθηκε μισοκαμένο , αλλά ζωντανό στην παραλία

Η επί 30 χρόνια στενή φίλη της ηθοποιού, Αννέτα Παπαθανασίου, δημοσίευσε στο Facebook την επιθυμία της οικογένειας:

«Φίλοι μου, η κηδεία της Χρύσας μας θα γίνει μαζί με του άντρα της Δημήτρη Τουρναβίτη στο κοιμητήριο Χαλανδρίου, την Τρίτη 31 Ιουλίου στις 18:00. Επιθυμία των οικογενειών είναι να μην παρευρεθούν ΜΜΕ».

Οι φίλοι και οι συνάδελφοί της την αποχαιρετούν με λόγια αγάπης.  Ο Μάνος Πίντζης ανέφερε στο Star: «Είναι συνάδελφός μου και ήταν και φοβερό παιδί, πολύ καλό παιδί. Τι να πω...Δηλαδή , εντάξει εγώ βρήκα το σκυλάκι της!»

Ο  Γιάννης Ζουγανέλης  δήλωσε: «Κλαίει μέσα η ψυχή μου... Ήταν πραγματικά ένα χρυσό άτομο, με χαμόγελο , με άποψη για τη ζωή. Είναι φίλη μου από το 1983 που κάναμε το "Γύρω, γύρω όλοι" , απευθυνόταν στα παιδιά , στο μέλλον ουσιαστικά, αγαπούσε πολύ το μέλλον.»

Τη θλίψη του για τον άδικο χαμό της ηθοποιού δεν μπόρεσε να κρύψει ούτε ο ηθοποιός Γιώργος Χριστοδούλου: «Ένα μικρό άσμα που έχει γράψει ο Νίκος ο Καρούζος. Το αφιερώνω με αγάπη και παράλληλα με θλίψη στη Χρύσα. Χάθηκε αυτός ο οδοιπόρος , είχε συνάξει λίγα φύλλα, ένα κλαδί γεμάτο φως, είχε πονέσει και τώρα χάθηκε , αγγίζοντας αληθινά πουλιά...»