Επικαιρότητα:

Γνωστή ηθοποιός: Έπιασα θαυμάστρια και της είπα: Για να ξαναγελάσεις μαζί μου θα πληρώσει

03 Αυγ. 2018 - 15:22 | Show Biz
Γνωστή  ηθοποιός: Έπιασα θαυμάστρια και της είπα: Για να ξαναγελάσεις μαζί μου θα πληρώσει

Η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί στις 10» φιλοξένησε δηλώσεις της ηθοποιού Ελένης Γερασιμίδου. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την κριτική του κόσμου, την οποία όπως είπε λαμβάνει πολύ σοβαρά, ενώ σχολίασε πως στις μέρες μας λείπουν οι αξιόλογοι επαγγελματίες κριτικοί θεάτρου. «Τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε και σπουδαίους επαγγελματίες κριτικούς, συγγνώμη που το λέω» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα, η αγαπημένη ηθοποιός έχει βρεθεί στην δύσκολη θέση να πρέπει να αντιμετωπίσει θαυμαστές που της συμπεριφέρονταν με άκομψο και ίσως και προσβλητικό τρόπο. «Υπήρχε αυτή η αντίληψη ότι τον βλέπω τσάμπα, άρα μπορώ να του μιλάω όπως θέλω και να του συμπεριφέρομαι όπως θέλω. Σε μία την έπιασα από το πέτο και της είπα, για να ξαναγελάσεις μαζί μου θα πληρώσεις» λέει στον δημοσιογράφο της εκπομπής.

Η Ελένη Γερασιμίδου εξηγεί πως η τηλεόραση υπήρξε το μέσο για να βελτιωθεί σημαντικά το επίπεδο ζωής εκείνης και του συζύγου της. «Ήμασταν ένα ζευγάρι με τον άνδρα που δεν είχε στον ήλιο μοίρα και ξαφνικά δουλεύαμε στην τηλεόραση, αρχίσαμε να βγάζουμε χρήματα, αγοράσαμε οικόπεδο, κάναμε σπίτι» αναφέρει, προσθέτοντας ωστόσο πως μετά από τέσσερις και πλέον δεκαετίες στο χώρο, δεν θα έκανε τα πάντα για τα χρήματα.

Η τηλεοπτική Παρθένα Οσταμπασίδου, από την κωμική σειρά «Εμείς και Εμείς», πιστεύει πως με τα χρόνια έχει μάθει να διαχειρίζεται την δημοσιότητα και τους δημοσιογράφους που ενδεχομένως να αναζητήσουν από εκείνη την... είδηση. Όπως σχολιάζει «έχουν βγάλει ψωμί από εμένα διάφορες εκπομπές για πολλές εβδομάδες».