Όλγα Πηλιάκη: Η συγκινητική ανάρτηση για την αδερφή της που έφυγε από την ζωή

16 Αυγ. 2018 - 07:36 | Show Biz
Όλγα Πηλιάκη: Η συγκινητική ανάρτηση για την αδερφή της που έφυγε από την ζωή

Η Όλγα Πηλιάκη δημοσίευσε πρώτη φορά φωτογραφία με την αδερφή της, που έφυγε από τη ζωή.

Η ίδια έχει αναφέρει ότι η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή της ήταν όταν πέθανε η αδερφή της, που είχαν πέντε χρόνια διαφορά.

«Όταν ήμουν 20 χρονών, έχασα την αδερφή μου από όγκο στον εγκέφαλο. Ήταν μόλις 25. Και 6 μήνες μετά είχα ένα ατύχημα που με φόβισε πολύ… Είναι ό,τι πιο δύσκολο μπορεί να αντιμετωπίσει μία οικογένεια. Καλό είναι να ζητήσει βοήθεια από ειδικούς για να το διαχειριστεί. Είναι πάρα πολύ βίαιο να δεχτείς ότι δε θα ξαναδείς έναν άνθρωπο. Εγώ, όταν βλέπω αδερφές, ζηλεύω –με την καλή έννοια, βέβαια– πολύ» είχε πει σε συνέντευξή της η Όλγα.

Με αφορμή λοιπόν την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου, έγραψε στο instagram της: «Χρόνια πολλά σε όλους και ειδικότερα στη μαμα μου Μαρία αλλά και στην αδελφή μου Παναγιωτα (η εικονιζόμενη) που θα γιόρταζε σήμερα συνοδευόμενη από θεϊκή της ατάκα όσον αφορά το ποιες γιορτάζουν το Δεκαπενταύγουστο που όμως θα κρατήσω για μας! Θα τη σκέφτομαι κάθε χρόνο τέτοια μέρα και θα γελάω! Να είστε όλοι καλά!» και πόσταρε φωτογραφία της αδερφής και όπως θα δείτε παρακάτω μοιάζουν πολύ.