Επικαιρότητα:

Διακοπές στην Πάρο για τη Monica Bellucci – Χτίζει σπίτι στο κυκλαδίτικο νησί

17 Αυγ. 2018 - 05:04 | Show Biz
Διακοπές στην Πάρο για τη Monica Bellucci – Χτίζει σπίτι στο κυκλαδίτικο νησί

Στην Πάρο για ολιγοήμερες διακοπές βρίσκεται η Monica Bellucci με τις πρώτες φωτογραφίες να βλέπουν το φως της δημοσιότητας!

Μαυρισμένη και σχεδόν άβαφη έκανε μια βόλτα στα μαγαζιά, ενώ επισκέφθηκε και τοπικό φούρνο προκειμένου να ψωνίσει τρόφιμα για τον σύζυγο και τα αγαπημένα της παιδιά. 

Πριν την απόβασή της στην Πάρο, η εκρηκτική Ιταλίδα πραγματοποίησε ολιγοήμερες στη Μύκονο, ενώ άγνωστος παραμένει μέχρι στιγμής ο επόμενος καλοκαιρινός της προορισμός. 

Η γοητευτική Ιταλίδα ηθοποιός φαίνεται ότι περνάει τόσο ωραία στο νησί, που έχει αποφασίσει ότι θα το επισκεφτεί και άλλες φορές. Και μιας και είναι ξετρελαμένη με το νησί των Κυκλάδων, τι καλύτερο από το να χτίσει και το δικό της προσωπικό ησυχαστήριο, που θα της επιτρέψει να περνάει ακόμα μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα στη χώρα μας. 

Οι φήμες για τα... σχέδια της Monica όλο και πληθαίνουν, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, τη βίλα της έχει αποφασίσει να τη χτίσει στην περιοχή Τσουκαλιά, δίπλα στο σπίτι των Γάλλων φίλων της που την φιλοξενούν αυτό το διάστημα.

Σύμφωνα με τους κατοίκους του νησιού η υπό κατασκευήν βίλα βρίσκεται σχεδόν κολλητά με το σπίτι των φίλων της ηθοποιού και σίγουρα εκείνοι ήταν που της έβαλαν την ιδέα να αποκτήσει το δικό της σπίτι στην Πάρο.

Πάντως στο νησί επικρατεί άκρα μυστικότητα για το ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της βίλας και φυσικά για ευνόητους λόγους η Monica Bellucci δεν αποκαλύπτει τα σχέδιά της.