Χωρισμός για γνωστή ηθοποιό

19 Αυγ. 2018 - 07:45 | Show Biz
Χωρισμός για γνωστή ηθοποιό

Πριν από λίγους μήνες αποφάσισαν να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη μαζί με τα παιδιά που έχουν από προηγούμενους γάμους τους, όμως τελικά η συγκατοίκηση έμελλε να αποβεί μοιραία για τον έρωτά τους. Η ηθοποιός Τάνια Τρύπη και ο πρώην προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας του Εθνικού Αστέρα Πάνος Οικονόμου, χώρισαν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Μπουζιώτη στην Reallife.

Όπως γράφει η εφημερίδα, μετά από ένα διάστημα κοινής καθημερινότητας που μοιράστηκαν σε ένα όμορφο διαμέρισμα στο Παγκράτι, αποφάσισαν να δώσουν τέλος στην συγκατοίκησή τους. Απόφαση που σήμανε και το κλείσιμο της αυλαίας στη σχέση τους. «Η καθημερινότητα τους δεν ήταν αυτή που περίμεναν. Ξαφνικά άρχισαν να βγαίνουν στην επιφάνεια προβλήματα που υπέβοσκαν από καιρό στη σχέση τους, τα οποία τελικά τούς οδήγησαν σε κρίση”, αποκαλύπτει στη Realnews στενός φίλος του μέχρι πρότινος αγαπημένου ζευγαριού.

Η Τάνια Τρύπη και ο Πάνος Οικονόμου ήταν μαζί για περίπου δύο χρόνια και γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών στη μουσικοθεατρική παράσταση «Ας ερχόσουν για λίγο”, όπου πρωταγωνιστούσε εκείνη, στο θέατρο Ακροπόλ. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Πρόλαβαν να συγκατοικήσουν μόνο τέσσερις μήνες, πριν η ηθοποιός πάρει σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή της και μετακομίσει ξανά στο ιδιόκτητο σπίτι της στην Αγίου Μελετίου.