Γιάννης Μπέζος: Το δημόσιο μήνυμα στην κόρη του

Γιάννης Μπέζος: Το δημόσιο μήνυμα στην κόρη του

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, Γιάννης Μπέζος, έγραψε ένα υπέροχο κείμενο για την κόρη του το οποίο συνόδεψε με τρεις φωτογραφίες. Με αυτή τη κίνηση θέλησε να δείξει πόσο περήφανος είναι για την Ηρώ η οποία ακολουθεί τα καλλιτεχνικά βήματα του ίδιου αλλά και της μητέρας της Ναταλίας Τσαλίκη.

«Από μικρή μου έλεγε πως ήθελε να γίνει ηθοποιός, αλλά εγώ ήμουν της άποψης πως είναι σημαντικό να κάνεις αυτό που πραγματικά θες, που επιθυμεί βαθειά η καρδιά σου. Και τελικά ακλούθησε τον δρόμο τον γονιών της και έγινε και αύτη μια υπέροχη ηθοποιός!! Και έτσι μετά από χρόνια με περηφάνια εξομολογούμαι πως η Ηρώ είναι φτιαγμένη γι΄αυτή τη δουλειά, είναι η πάστα της!! Πάντα θα σε καμαρώνω Ηρώ μου!!».

 

Απο μικρη μου ελεγε πως ηθελε να γινει ηθοποιος αλλα εγω ημουνα της αποψης πως είναι σημαντικό να κάνεις αυτό που πραγματικά θες, που επιθυμεί βαθειά η καρδιά σου. Και τελικα ακολουθησε το δρομο τον γονιων της και εγινε και αυτη μια υπεροχη ηθοποιος!! Και ετσι μετα απο χρονια με περηφανεια εξομολογουμαι πως η Ηρώ είναι φτιαγμένη γι΄αυτή τη δουλειά, είναι η πάστα της!! Παντα θα σε καμαρωνω Ηρω μου!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ giannis_mpezos στις16 Αύγ, 2018 στις 6:52 πμ PDT

Το διαβάσαμε στο peoplegreece


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: