Κρυφός γάμος σε ξωκλήσι για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ

18 Σεπ. 2018 - 09:28 | Show Biz
Κρυφός γάμος σε ξωκλήσι για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ

Είναι πάντα με το χαμόγελο στο στόμα! Όμορφη δυναμική και ταυτόχρονα ευαίσθητη με λατρεία στην ποίηση και έχοντας ήδη εκδώσει δυο ποιητικές συλλογές με την υπογραφή της. Η Σοφία Τσίπα, που βλέπουμε εδώ και αρκετά χρόνια στον ΣΚΑΪ, είτε σε δικές της εκπομπές είτε σε ρεπορτάζ, παντρεύτηκε χθες την ημέρα της γιορτής της τον αγαπημένο της που θέλει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Η Σοφία παντρεύτηκε κρυφά και μακριά απ΄όλους έτσι όπως το ονειρεύτηκε! Χωρίς φίλους και συγγενείς… Μόνο οι δυο τους και όσοι ήταν απαραίτητοι! Και ήταν η πιο όμορφη και εναλλακτική νύφη αφού φόρεσε ένα ρομαντικό νυφικό με λευκά σνίκερς, τα οποία έβαλε μετά, αφού στην εκκλησία φόρεσε τις κομψές λευκές γόβες της!

Μετά το γάμο και ημέρα της γιορτής της η δημοσιογράφος μοιράστηκε μαζί μας το μυστικό της αλλά και φωτογραφίες της από το γάμο χωρίς να αναφερθεί σε λεπτομέρειες!

«Σ’ αυτό το σημείο της ιστορίας το αγόρι κλέβει το κορίτσι και παντρεύονται οι δυο τους σ’ ένα ξωκλήσι…

(δίχως φίλους, δίχως γονείς και λοιπούς συγγενείς γι’ αυτό άλλωστε κανένας από εσάς δεν έλαβε πρόσκληση …)

Από εδώ και πέρα ευχόμαστε να ζήσουμε εμείς καλά και εσείς καλύτερα!!!

Μια μεγάλη αγκαλιά προκαταβολική στον καθέναν από εσάς ξεχωριστά για τις ευχές σας!! Δική μας ευχή να κάνετε τις τρέλες σας πράξη, όπως εμείς»!έγραψε η Σοφία κάτω από τις φωτογραφίες της!

 

.