Επικαιρότητα:

Η Λασκαράκη μίλησε για το διαζύγιό της από τον Τσιμιτσέλη

19 Σεπ. 2018 - 05:46 | Show Biz
Η Λασκαράκη μίλησε για το διαζύγιό της από τον Τσιμιτσέλη

Στα παρασκήνια της φωτογράφισης για τη σειρά Το σοι σου βρέθηκε η κάμερα του Happy Day και η Τίνα Μεσσαροπούλου, στην κάμερα της εκπομπής μίλησε η Βάσω Λασκαράκη, η οποία αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και στην περίοδο του χωρισμού της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

«Με ενοχλούν πολύ οι παπαράτσι όταν είμαι με το παιδί. Πάντα συνέβαινε να βλέπω τη ζωή μου κρεμασμένη στα περίπτερα. Απλά επέλεγα να μην το παρακολουθώ και να μην εξαρτώμαι από αυτό. Το περίμενα ότι θα είναι αναπόφευκτο λόγω του διαζυγίου και του ότι είμαστε και οι δυο πολύ γνωστοί. Το είχαμε συζητήσει από την αρχή, το περίμενα. Ωστόσο δεν είναι κάτι που με έχει ενοχλήσει», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Όταν μάλιστα η Βάσω Λασκαράκη ρωτήθηκε για τον σεφ αγαπημένο της, Λευτέρη Σουλτάτο, είπε χαρακτηριστικά: «Ναι ο έρωτας περνάει πάντα από το στομάχι».

Η Βάσω Λασκαράκη μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τον επικείμενο γάμο της κολλητής της, Αθηνάς Οικονομάκου, αλλά και τη βάφτιση του γιου της, Μάξιμου.

Η Βάσω Λασκαράκη αποκάλυψε πως δεν θα είναι κουμπάρα στον γάμο, αλλά στη βάφτιση του μικρού Μάξιμου.

«Δεν θα είμαι κουμπάρα στον γάμο της Αθήνας. Θα είμαι κουμπάρα σε άλλο μυστήριο. Θα βαφτίσω, όχι μόνη μου, αλλά μαζί με άλλα δυο κορίτσια.  Δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω γιατί δεν ξέρω τι έχουν αποκαλύψει τα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά η Βάσω Λασκαράκη.