Επικαιρότητα:

Ελένη Ράντου : Οι πάντες έχουν απιστήσει

20 Σεπ. 2018 - 06:41 | Show Biz
Ελένη Ράντου : Οι πάντες έχουν απιστήσει

Η Ελένη Ράντου είναι σίγουρα μια από τις ηθοποιούς που έχει καταφέρει να αφήσει το δικό της στίγμα στο χώρο της υποκριτικής τόσο μέσα από τους τηλεοπτικούς της ρόλους όσο και από τους θεατρικούς. Είναι γνωστή όμως και την ειλικρίνειά της και για το γεγονός πως δε μασάει τα λόγια της ακόμη και αν καμιά φορά λέει πράγματα που κάποιους τους ξενίζουν.

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Down Town και απάντησε για τη δήλωση που είχε κάνει στο παρελθόν περί απιστίας. Συγκεκριμένα είχε πει «η απιστία είναι υγεία».

Έχετε κάνει την κορυφαία δήλωση ότι η «απιστία είναι υγεία». Αυτό πώς το λέτε τόσο εύκολα;

Το πιστεύω αυτό. Για να καταλήξεις να βάλεις τον τίτλο αυτό, θέλει χρόνο και να το δεις σφαιρικά, σαν έναν κύκλο ζωής. Πώς να στο πω αλλιώς; Οι πάντες έχουν απιστήσει. Μου φαίνεται πολύ αστεία όλη αυτή η correct τοποθέτηση της οικογένειας. Σε κάθε οικογένεια, όποιος πει ότι δεν έχει απιστήσει, λέει ψέματα.

Όντως πιστεύετε δηλαδή ότι σε κάθε ελληνικό σπίτι έχει υπάρξει και από μια απιστία;

Οπωσδήποτε έχουν απιστήσει. Το πιστεύω. Και το πιστεύω γιατί η δική μου η εμπειρία από τις ερωτήσεις των γύρω μου ή από τη δική μου παρατήρηση γενικά αυτό δείχνει. Δεν έχω συναντήσει καμία περίπτωση που να μην έχει απατήσει κάποιος από τους δύο. Ακόμη και οι γονείς μας, που υποτίθεται ότι είναι έως ένα σημείο εξιδανικευμένοι, βλέπεις ότι έχουν μπει κι αυτοί σε τέτοιου είδους περιπέτειες. Είναι μια περιπέτεια που κάθε ζευγάρι έχει περάσει. Και πολλές φορές το βοηθά να προχωρήσει.