Επικαιρότητα:

Αγνώριστη η Έλντα Πανοπούλου - Δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό

21 Σεπ. 2018 - 19:12 | Show Biz
Αγνώριστη η Έλντα Πανοπούλου - Δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό

Ανανεωμένη και χαμογελαστή, η Ελντα Πανοπούλου έδωσε το «παρών» στην παρουσίαση του προγράμματος της μουσικής σκηνής «Ρυθμός Stage».

H ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από τις θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές πόζαρε στον φωτογραφικό φακό στο πλευρό των ανθρώπων που φέτος θα έχουν ρόλο-κλειδί στο πρόγραμμα του «Ρυθμός Stage».

Η Ελντα Πανοπούλου είναι σε φόρμα: η αλλαγή στο βάρος της, με το πέρασμα του χρόνου, είναι εμφανής. Φορώντας ένα απαλό ροζ παντελόνι και μια λευκή πουκαμίσα, έσφιξε στην αγκαλιά της την Σοφία Βόσσου που ήταν επίσης στην εκδήλωση.

Πέρα από κάποιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις, η Ελντα Πανοπούλου απέχει συνειδητά από την τηλεόραση. «Η τηλεόραση αυτή τη στιγμή, παρότι είναι το μέσο που λατρεύω και της οφείλω πάρα πολλά, σήμερα περνάει τη χειρότερη φάση της ιστορίας της. Πιστεύω ότι ο κόσμος ανοίγει πια την τηλεόραση ραδιοφωνικά. Σηκώνεται, κάνει δουλειές, πλένει τα πιάτα του, κάνει το φαγητό του και ακούει έναν ήχο για να μη νιώθει την τρομακτική μοναξιά του» έχει σημειώσει σε συνέντευξή της.

Από το 2004 η Ελντα Πανοπούλου είναι αφοσιωμένη στη δραματική σχολή της, «Mέλισσα».

 

 

 

bovary