Επικαιρότητα:

Κοσιώνη: Καψούρα; Ναι είμαι. Δεν είναι κακό να το παραδέχεσαι

24 Σεπ. 2018 - 09:38 | Show Biz
Κοσιώνη: Καψούρα; Ναι είμαι. Δεν είναι κακό να το παραδέχεσαι

Η Σία Κοσιώνη με τις δηλώσεις της στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη, «Ooh la la!, απέδειξε πως μπορεί ένα δελτίο ειδήσεων να απαιτεί σοβαρότητα ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και οι δημοσιογράφοι που το παρουσιάζουν είναι άνθρωποι με αισθήματα και προσωπικές σχέσεις.

Συγκεκριμένα, η anchorwoman του ΣΚΑΙ περιγράφοντας τον εαυτό της εκτός δουλειάς ανέφερε:

«Όπως όλοι οι άνθρωποι στην προσωπική τους ζωή. Χαλαρή, κανονική» Όσον αφορά τη σχέση της με το σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη πρόσθεσε: «Είμαστε μια χαρά, είμαστε πολύ χαρούμενοι, πολύ ευτυχισμένοι, κάνουμε δύο δύσκολες ζωές αλλά νομίζω τα βρίσκουμε».

Όπως πολλά σύγχρονα ζευγάρια, έτσι και η Σία Κοσιώνη με τον Κώστα Μπακογιάννη στην καθημερινότητά τους το πρόγραμμά τους δεν συμπίπτει, με αποτέλεσμα να μην έχουν πολλές κοινές στιγμές, όμως όταν ερωτήθηκε αν είναι «καψούρα» για εκείνον απάντησε: «Καψούρα; Ναι είμαι. Δεν είναι κακό να το παραδέχεσαι».

Το παιδί τους, ο Δημοσθένης, σχεδόν ενός έτους, βαπτίστηκε πρόσφατα.

«Μεγαλώνει και αγριεύει», δήλωσε η μητέρα του, κ. Κοσιώνη. Ακόμη προσπαθεί να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης: «Κάθε πρωί ξεκινάω να κάνω δίαιτα αλλά το πώς καταλήγω είναι μια άλλη συζήτηση».