Βάσω Λασκαράκη: Ήταν δύο πολύ δύσκολες χρονιές μετά το διαζύγιο

24 Σεπ. 2018 - 11:23 | Show Biz
Βάσω Λασκαράκη: Ήταν δύο πολύ δύσκολες χρονιές μετά το διαζύγιο

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποφάσισαν το 2016, να τελειώσουν το γάμο τους και τα αίτια του διαζυγίου μονοπώλησαν για κάποιο διάστημα τα μίντια. Δύο χρόνια μετά η ηθοποιός εξηγεί πως βίωσε την όλη κατάσταση.

Μιλώντας στην εφημερίδα Νέα Σελίδα, η πρωταγωνίστρια της σειράς Το Σόι Σου εξήγησε πόσο περίπλοκα ήταν τα πράγματα για εκείνη και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη όταν αποφάσισαν να κοινοποιήσουν την απόφαση τους για χωρισμό και μάλιστα σε μια χρονιά που πρωταγωνιστούσαν στα δύο βασικά σίριαλ του Alpha.

Όπως λέει η Βάσω Λασκαράκη, μέχρι και πριν ένα χρόνο βίωνε πολύ δύσκολες συναισθηματικές καταστάσεις, αφού δεν ήταν η μοναδική απώλεια αυτή του γάμου της. Έχασε και μια φίλη εξαιτίας του διαζυγίου και αυτό την έκανε να νιώθει πολύ ευάλωτη.

«Όταν κάτι είναι τόσο δύσκολο και προσωπικό όπως ένα διαζύγιο, θέλω να προφυλάξω και τον εαυτό μου και τη δουλειά μου. Η αλήθεια είναι ότι είμαι ένας ιδιαίτερα κλειστός άνθρωπος. Αυτό είναι κάτι που προσπαθώ να αλλάξω τα τελευταία χρόνια, δουλεύοντας με τον εαυτό μου. Αποφάσισα να κρατήσω αυτό το κομμάτι της προσωπικής μου ζωής από τους πάντες. Ήξεραν ότι χωρίζω μόνο δύο πολύ δικοί μου άνθρωποι και κανένας άλλος, Και αυτοί το έμαθαν όταν ήμουν σίγουρη ότι δεν υπάρχει επιστροφή.

Αν έλεγα κάτι σε οποιονδήποτε άλλον ή αν οι συνάδελφοί μου καταλάβαιναν κάτι από τη συμπεριφορά μου, ίσως να διέρρεε πιο γρήγορα απ’ όσο ο πρώην άντρας μου κι εγώ θέλαμε. Δεν σου κρύβω ότι το 2016 και το 2017 ήταν δύο πολύ δύσκολες χρονιές γιατί από το διαζύγιο, έχασα την κολλητή μου φίλη και κουμπάρα μου. Αν επικοινωνούσα αυτό που μου συνέβαινε προς τα έξω, θα ένιωθα πολύ πιο ευάλωτη και αυτό είναι κάτι που δεν ήθελα να μου συμβεί. Ήθελα να το παλέψω μόνη μου».