Η εξομολόγηση του Ετεοκλή Παύλου: Την ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα τη Χατζίδου

Η εξομολόγηση του Ετεοκλή  Παύλου: Την ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα τη Χατζίδου

Καλεσμένος την Τετάρτη στο «Μετά τα Μεσάνυχτα», ήταν ο Ετεοκλής Παύλου.

Ο personal trainer περιέγραψε στην Ελεονώρα Μελέτη την ημέρα που άλλαξε τη ζωή του, όταν κατά τη διάρκεια μιας συμπλοκής μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, δέχθηκε δυο σφαίρες που είχαν ως αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί το πόδι του, ενώ μίλησε και για τον έρωτά του με την Ελένη Χατζίδου.

«Βλέπω έναν άνθρωπο να βγάζει ένα πιστόλι, να με σημαδεύει με τα δυο χέρια και να με πυροβολεί, χωρίς καμία αφορμή. Ήταν τρομερή εικόνα, δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου! Και μόνο που την περιγράφω είναι κάτι τρομερό. Ξάπλωσα πίσω και ένιωσα ότι πεθαίνω, το ήξερα! Ένιωσα αυτό το κρύο του θανάτου. Φοβήθηκα πολύ! Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην φοβάται τον θάνατο», είπε και τα συναισθήματα του όταν έπειτα από συνολικά 15 σοβαρά χειρουργεία στα οποία υποβλήθηκε, πληροφορήθηκε από τον θεράποντα ιατρό του ότι εξαιτίας της μεγάλης απώλειας αίματος αναγκάστηκαν να του ακρωτηριάσουν το πόδι.

«Είμαι ένας άνθρωπος που δεν θέλω να έχω αρνητικά συναισθήματα μέσα μου γιατί πιστεύω ότι με φθείρουν. Κοιτάζω να δω τι μπορώ να κάνω εγώ με τη ζωή μου. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος καλώς ή κακώς, εκείνη την περίοδο μου κατέστρεψε τη ζωή», σχολίασε αναφερόμενος στον δράστη, ο οποίος έχει εκτίσει την ποινή του και δεν του έχει ζητήσει ποτέ συγγνώμη.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην γνωριμία του με την Ελένη Χατζίδου, κάνοντας μάλιστα μια τρυφερή ερωτική εξομολόγηση στην κάμερα του «Μετά Τα Μεσάνυχτα»: «Στα 29 μου κατάλαβα ότι δεν είχα ερωτευτεί ποτέ. Την ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα! Μόλις είδα την Ελένη είπα ακριβώς ότι "αυτή είναι η γυναίκα που θέλω να ζήσω μαζί της. Ήταν ξεκάθαρο για μένα"». Και πρόσθεσε: «Μπορώ να σου πω υπεύθυνα ότι θα κάνω ότι μπορώ να είναι απόλυτα ευτυχισμένη από εδώ και πέρα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: