Η Μαρίνα Τσιντικίδου ξεκαθαρίζει για το bullying και τονΑνδρέα Μικρούτσικο

Η Μαρίνα Τσιντικίδου ξεκαθαρίζει για το  bullying και τονΑνδρέα Μικρούτσικο

Η Μαρίνα Τσιντικίδου με μια αναπάντεχη δήλωση της ότι της έκανε bullying ο Ανδρέας Μικρούτσικος την εποχή που συνεργάζονταν στο MEGA προκάλεσε την απάντηση τόσο του παρουσιαστή, όσο και της πρώην συντρόφου του Σοφίας Βόσσου. Η Μαρίνα Τσιντικίδου μίλησε στην εφημερίδα Spirto και στην Ράνια Καρατζαφέρη μετά το χαμό που προκάλεσε η δήλωση της και ξεκαθάρισε: «Καθόλου δεν εννοούσα κάτι περί σεξουαλικού bullying. Εγώ όλα τα χρόνια είμαι μακριά από τέτοιες καταστάσεις. Που να φανταστώ ότι θα γινόταν όλο αυτό; Πραγματικά απόρησα με το πόσο ενδιαφέρον έδειξαν για κάτι που έγινε 25 χρόνια πριν.»

Υπήρξαν όμως και αντιδράσεις όπως της Σοφίας Βόσσου που συντήρησαν το θέμα στην επικαιρότητα. «Εγώ απάντησα στην κ. Βόσσου μέσω της προσωπικής μου σελίδας στο facebook και αυτό ήταν ήδη πάρα πολύ για εμένα, αλλά δεν μπορείς να στέκεσαι άπραγος όταν σε βρίζουν δημόσια γιατί εγώ δεν έβρισα κανέναν.»

Θα κινηθείτε τελικά νομικά σε σχέση με αυτό το κομμάτι της κ. Βόσσου; «Όχι. Αν δε το συνεχίσει, όχι. Αν το συνεχίσει, ναι. Εγώ δεν θα ήθελα να το συνεχίσω. Είπα μια κουβέντα που ήταν αλήθεια, αλλά δεν περίμενα να πάρει τέτοια διάσταση. Αυτές τις μέρες δεν σήκωσα κανένα τηλέφωνο, είναι το πρώτο τηλέφωνο που σηκώνω σε εσάς. Δεν βρίσκω το θέμα και τόσο σημαντικό, οπότε χαίρομαι τώρα που έχει «κάτσει», γιατί δεν θα ήθελα άλλο να ασχοληθώ.» 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: