Επικαιρότητα:

Μενεγάκη: Εγώ τη ζω τη ζωή μου και μάλιστα πολύ έντονα

18 Οκτ. 2018 - 05:01 | Show Biz
Μενεγάκη: Εγώ τη ζω τη ζωή μου και μάλιστα πολύ έντονα

Με γιορτινή διάθεση ξεκίνησε σήμερα την εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια φόρεσε ένα ροζ μίντι φόρεμα και ψηλοτάκουνες γόβες και δήλωσε πως έχει πολύ καλή διάθεση. Στο ίδιο mood φαίνεται πως ήταν και η ομάδα της.

«Βρήκα αυτό το πολύ ωραίο ρούχο και θέλω να το βάλω. Δε με νοιάζει. Γιατί δεν έχω καμία ελπίδα να το βάλω και κάπου αλλού. Πού αλλού να το βάλω; Στις 22:00 που κοιμάμαι;», είπε η παρουσιάστρια με τον Παναγιώτη Παπαδάκη να μένει άναυδος και να λέει: «Γιατί Ελένη μου γλυκιά; Ζήσε τη ζωή σου όσο μπορείς». Ουπς! Λάθος ατάκα! «Τη ζωή τη ζωή μου όταν είμαι ξύπνια και μάλιστα πολύ έντονα. Αλλά όταν κοιμάμαι, κοιμάμαι», απάντησε αστραπιαία η Ελένη.

Οι εξομολογήσεις όμως συνεχίστηκαν και κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, με αφορμή την υποβρύχια φωτογράφηση που έκαναν τα κορίτσια του GNTM και των δυσκολιών που αντιμετώπισαν, αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρός έκανε μακροβούτια για να φιλάει τα κορίτσια κάτω από το νερό. «Αυτός εμένα θα με τρελάνει», πρόσθεσε η παρουσιάστρια με τον ίδιο να εξηγεί πώς φλέρταρε στην παιδική – εφηβική του ηλικία.

Τέλος, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου σε μια αναδρομή στους άντρες μοντέλα που άφησαν εποχή τη δεκαετία των 90’s, εκμυστηρεύτηκε on air πως όταν ήταν μικρότερη ήταν ερωτευμένη με τον Μάνο Πανταζή. Εσάς δεν ξέρω ποιος σας άρεσε από το δίδυμο Πανταζή-Γιαννιώτη με την Εύη Φραγκάκη να απαντά τον Μάνο και την Ελένη να αναφέρει: «Δεν θυμάμαι πολλά από εκείνη την εποχή, ήμουν πολύ ερωτευμένη»

Δεν ξέρουμε σε ποια χρονιά ακριβώς αναφέρεται η παρουσιάστρια να θυμίσουμε όμως πως η σχέση της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου ξεκίνησε το 1997.