Γνωστή παρουσιάστρια: Δε θα με ήθελα για κόρη

19 Οκτ. 2018 - 17:48 | Show Biz
Γνωστή παρουσιάστρια: Δε θα με ήθελα για κόρη

Αν τη ρωτούσε κανείς πριν από 2 χρόνια, πώς θα φανταζόταν τον εαυτό της το 2018, μάλλον δε θα είχε «πετύχει» τίποτα από όσα πλέον είναι η «πραγματικότητα» και η καθημερινότητά της.

Γάμος, μωρό, επιστροφή στην τηλεόραση και μέσα σε όλα αυτά και ακόμα ένας ρόλος - τι κι αν μοιάζει να μην της φτάνει το 24ωρο για να τα «στριμώξει» όλα αυτά -: η Ελεονώρα Μελέτη «μπήκε» στο θέατρο κι έχει αναλάβει ρόλο.. βοηθού του συζύγου της, Θοδωρή Μαροσούλη.

Μάλιστα, η νέα της θέση έχει επηρεαστεί ιδιαιτέρως από το μικρό πλασματάκι, την Αλεξάνδρα, που μπουσουλάει μέσα στο σπίτι κι της έχει «καρφιτσώσει» ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο εδώ και οκτώ μήνες.

Δείχνοντας ότι πατάει πιο γερά στα πόδια της από ποτέ, η μαμά, δημοσιογράφος, παρουσιάστρια, σύζυγος, θεατρική παραγωγός κι άλλα πολλά που δε βγαίνουν με μια ανάσα μίλησε στο star.gr λίγο μετά την πρόβα τζενεράλε της παράστασης «Πήτερ Παν» που ζωντανεύει από την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στο Θέατρο ΑΘΗΝά και αποτελεί την «παρθενική της συμμετοχή» στο θεατρικό σανίδι – έστω κι από τα (πολύ) παρασκήνια.

Το νέο ξεκίνημα στο θέατρο 

Της αρέσουν οι αλλαγές και βάζει «υπογραφή», ακόμα κι αν είναι δύσκολες. «Δε μας αρέσουν πάντα τα εύκολα», κάτι που επίσης έχει δείξει στη μέχρι τώρα πορεία της. 

«Είναι μια ιδέα που προέκυψε μετά τη γέννα. Είπα στο Θοδωρή γιατί δεν κάνουμε κι εμείς μια παιδική παράσταση. Ερχόμουν σε επαφή με τα παραμύθια, τα διάβαζα αρκετά και τα θυμήθηκα. Στο δρόμο μας βρέθηκαν – είναι αυτό που συνωμοτεί το σύμπαν όταν το θες κάτι πολύ – οι Μαγικές Σβούρες κι είπαμε να το κάνουμε παρέα».

Η Ελεονώρα super ήρωας

Η παράσταση στην οποία έχει βάλει την πινελιά της δεν είναι μόνο για μικρούς θεατές, αλλά και για «όλους τους μεγάλους που δεν έχουν μεγαλώσει ποτέ ουσιαστικά». Ανάμεσα σε αυτούς συγκαταλέγει και τον εαυτό της, μιας και δηλώνει «προσκολλημένη σε μια εφηβική κατάσταση, που διαιωνίζεται».

Δηλώνει ότι δεν αγαπάει τις νεράιδες κι αν ήταν η ίδια ένας super ήρωας, θα ήταν κάτι πιο μαχητικό και δραστήριο, όπως… η Cheetara από τους ThunderCats. «Με έλεγαν έτσι παλιά γιατί έτρεχα πολύ γρήγορα», είπε.

Η παραπάνω επιλογή έγινε με βάση, βέβαια, εκείνους που θυμάται, γιατί πλέον η μικρή Αλεξάνδρα θα γίνει η αφορμή να κάνει «catchup» και τους νέους!

Η Αλεξάνδρα Μαροσούλη 

Η super μαμά, που έχουμε απέναντί μας, αποκαλύπτει, μάλιστα, ότι έχει ήδη βάλει και τη μικρή στον «κόσμο» του μπαμπά της, αυτό του θεάτρου. «Το μωρό έχει δει τις πρόβες κι επειδή έχει πολλή μουσική και πολλή εικόνα, κοίταγε… με περιέργεια», είπε κι τα μάτια της λάμπουν. Όπως κάθε φορά που αναφέρεται στην κόρη της.

Ο καιρός, όμως, περνάει γρήγορα και – όπως λέει κάθε μαμά – δε θα προλάβει να καταλάβει πότε μεγαλώσει το νέο μέλος της οικογένειάς της, που για την ώρα χωράει στην αγκαλιά της. Κι αν όσο μεγαλώνει μοιάσει… βγει «καρμπόν» Ελεονώρα; «Δύσκολο παιδί θα είναι, αλλά παιδί με αρχές και πολλές αναζητήσεις που το βαραίνουν λίγο μέσα του. Ακούγεται περίεργο, αλλά δεν ξέρω αν θα με ήθελα για κόρη».

«Μετά τα μεσάνυχτα»

… είναι η ώρα που βγαίνει, όχι από το σπίτι φυσικά, αλλά στη μικρή οθόνη. Η Ελεονώρα για την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν γίνεται βραδινός τύπος. Αν η πρωινή ζώνη έβγαζε το αυθόρμητο και το πολύ χαρούμενο του χαρακτήρα της, η βραδινή τονίζει την πιο… dark πλευρά της.

«Προσπαθώ να σκεφτώ μέσα από τις σκέψεις των άλλων. Αυτό κάνω μέσα από τις συνεντεύξεις. Να βιώσω πράγματα χωρίς να χρειαστεί να περάσω μέσα από τις καταστάσεις που βιώνουν». Κι αυτό έμμεσα μπορεί να είναι και ψυχοθεραπευτικό, γιατί όπως τονίζει «κάνω συζήτηση, όχι συνέντευξη».

Και σύζυγος και συνεργάτης

Το να μπει στο χώρο του θεάματος από τη σκηνή του θεάτρου αυτή την φορά, την φέρνει σε (αναγκαστικά ακόμα μεγαλύτερη) επαφή με τον σύζυγό της, που εδώ και χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα αυτό.

«Δουλεύουμε κι από το τηλέφωνο. Δεν έχω ηγετικό ρόλο εδώ μέσα, έχω πάρει το κομμάτι το επικοινωνιακό της παράστασης. […] Είμαι βοηθητικό στοιχείο», δηλώνει και αφήνει να εννοηθεί το άγχος για το μέλλον της στο ‘κουτί’ που κάθε σπίτι έχει στην κατοχή του: «Με την τηλεόραση δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος».