Επικαιρότητα:

Ξέσπασε στον αέρα η Σάσα Σταμάτη: Την έστειλε στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό

27 Οκτ. 2018 - 18:46 | Show Biz
Ξέσπασε στον αέρα η Σάσα Σταμάτη: Την έστειλε στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό

Με αφορμή τους διαδικτυακούς καβγάδες που έχουν ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα η Σάσα Σταμάτη ξέσπασε στον αέρα του Ooh la la για το γεγονός ότι η showbiz τσακώνεται μέσω των social media ενώ είναι άνθρωποι που γνωρίζονται μεταξύ τους και αναφέρθηκε και σε συγκεκριμένο περιστατικό με πρωταγωνίστρια την δημοσιογράφο Τζίνα Γαβαλά που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό από άνθρωπο που όπως είπε η παρουσιάστρια στο instagram «διδάσκει» πως θα πρέπει να συμπεριφερόμαστε…

«Όταν υπάρχει δράση, υπάρχει και αντίδραση. Αν δεν λες τίποτα, δεν θα αντιδράσει κανένας. Αν λες κάτι κάποιοι θα διαφωνήσουν και κάποιοι θα συμφωνήσουν. Εγώ θέλω να πω κάτι, επειδή δεν σχολιάζουμε τι συμβαίνει απέναντι και τι συμβαίνει παραμέσα και δεν μου αρέσει και δεν ενδιαφέρει και εσάς τι συμβαίνει στη δουλειά μας και πίσω από τις δουλειές μας, εννοείται σαν εκπομπή είμαστε κατά του bullying. Εγώ έχω κάνει πάρα πολλά λάθη στη ζωή μου, το έχω πληρώσει, έχω ζητήσει και συγγνώμη και θα ξανακάνω και λάθη, γιατί όταν λες αυτό που δεν αρέσει σε κάποιους γίνεσαι η κακιά, γίνεσαι η περίεργη. Αυτό που με ενοχλεί γενικότερα, είναι ότι όταν κάποιος έχει πρόβλημα γενικότερα με κάποιον άλλον, κάθεται και το γράφει στο instagram. Δηλαδή το instagram είναι το νέο δικαστήριο της showbiz. Δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα. Πάρτε ρε παιδιά ένα τηλέφωνο και πες «τι μα…. λες κόφτο!» Αν δεν διορθωθεί ο άλλος και συνεχίζει και σας προσβάλει, τότε ξεφτιλίστε τον! Γιατί πρόκειται για ανθρώπους που μεταξύ τους γνωρίζονται και έχουν συνεργαστεί. Είναι γνωστοί μεταξύ τους και ξεφτιλίζονται στο instagram. Και ποιος χέστηκε; Με συγχωρείς.

Αυτό που μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση και θέλω να το μοιραστώ με εσάς φιλαράκια μου, γιατί εσάς δεν σας νοιάζει, αλλά εγώ θα σας το πω, είναι ότι βλέπω ανθρώπους που βγαίνουν στο instagram, το παίζουν σοβαροί, το παίζουν ηθικοί, δίνουν συμβουλές, μας συμβουλεύουν εμάς τους αμαρτωλούς που κάνουμε λάθη, που είμαστε κακοί και οι ίδιοι έχουν στείλει ανθρώπους στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό. Η φίλη μου η Τζίνα Γαβαλά, η δημοσιογράφος, η οποία είναι εξαιρετική γυναίκα, εξαιρετική μάνα και εξαιρετική επαγγελματίας. Ένας άνθρωπος την έστειλε στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό. Έφυγε με ταξί, πήγε στο νοσοκομείο. Είχε μουδιάσει χέρι, πόδι και στόμα. Είχε συμπτώματα εγκεφαλικού και έκανε μαγνητική. Τελικά ήταν νευρικός κλονισμός. Και μου κάνουν αυτοί οι άνθρωποι εμένα μαθήματα στο instagram να είμαστε καλοί άνθρωποι και πως να συμπεριφερόμαστε; Κάνε την αυτοκριτική σου εσύ φίλε πρώτα. Δες εσύ που είσαι λάθος και μετά θα μας κρίνει ο Θεός ποιος είναι καλός και ποιος κακός. Δεν είναι ωραίο μπροστά να είμαστε άλλοι και πίσω να είμαστε άλλοι. Σημασία έχει και το πίσω στην τηλεόραση. Ντροπή! Ελπίζω κάποια στιγμή η Τζίνα να μιλήσει για αυτό το πράγμα!», ανέφερε εκνευρισμένη η Σάσα Σταμάτη στον αέρα της εκπομπής.