Επικαιρότητα:

Δέσποινα Βανδή: Η εξομολόγηση για τον Ντέμη – Όταν τον πρωτογνώρισα με τρόμαξε γιατί...

05 Νοε 2018 - 12:35 | Show Biz
Δέσποινα Βανδή: Η εξομολόγηση για τον Ντέμη – Όταν τον πρωτογνώρισα με τρόμαξε γιατί...

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαϊδης μετρούν 19 χρόνια κοινής ζωής και έχοντας αποκτήσει δυο υπέροχα παιδιά, την Μελίνα και τον Γιώργο, ζουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία. Ο ένας στηρίζει τον άλλο σε κάθε του βήμα, με την τραγουδίστρια είναι πάντα στο πλευρό του συζύγου της κι εκείνον να μη χάνει κανένα live ή πρεμιέρα της.

Το ζευγάρι παραμένει ερωτευμένο και το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία, ενώ σχεδόν σε κάθε συνέντευξή της, η Δέσποινα μιλάει για τον σύζυγό της, τη σχέση τους, τον έρωτά τους, τον θαυμασμό της στο πρόσωπό του. Αυτό έκανε και στο περιοδικό Gala, σε μια εξομολόγηση από καρδιάς στον Δημήτρη Δανίκα.

«Όταν πρωτογνώρισα τον Ντέμη πρέπει να παραδεχθώ ότι με τρόμαξε. Με τρόμαξε η προσωπικότητά του. Εξέπεμπε άφθονο δυναμισμό. Αυτός ο δυναμισμός με ανάγκασε, εκ των πραγμάτων, να τον προσεγγίσω σιγά- σιγά. Να τον ακουμπάω προσεκτικά. Πώς να σου εξηγήσω;», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Δεν ήταν φόβος, αλλά ας πούμε δέος. Κάπως έτσι προχωρήσαμε. Στην αρχή με λίγα αγκαλιάσματα. Αργότερα με περισσότερα. Στο τέλος ολοκληρωτικά… Αυτά τα “μπαμ” τις περισσότερες φορές καταλήγουν και “μπουμ”. Στην αρχή λατρείες. Και στη συνέχεια “άντε γεια”. Στη δική μας περίπτωση μετρά είκοσι χρόνια. Σου κάνει;».

«Θα στο πω και διαφορετικά. Το σεξ κάποια στιγμή εξατμίζεται. Εξαρτάται από το ζευγάρι», δήλωσε αναφερόμενη στην ποιότητα της σχέσης της με τον Ντέμη, ενώ εξήγησε: «Το πάθος, λοιπόν, να συμφωνήσουμε, εξατμίζεται. Όταν λέω πάθος, εννοώ η “τύφλωση”. Αυτό λένε και οι έρευνες και η ανθρώπινη εμπειρία. Στην αρχή “βλέπεις”, αλλά παραβλέπεις. “Θα αλλάξει”, λες από μέσα σου. Στη συνέχεια “βλέπεις” καλύτερα. Εκεί λοιπόν θα αποδειχθεί η αντοχή του θαυμασμού σου. Θέλω να πω ότι όσο ο χρόνος περνάει τόσο περισσότερο ωριμάζει το αίσθημα σαν το παλιό κρασί. Και τόσο περισσότερες μυρωδιές βγάζει. Το αίσθημα το ανιδιοτελές, το καθαρό το γνήσιο».