Ξανά στα δικαστήρια η Έμη Λιβανίου με τον πρώην σύζυγό της

26 Νοε 2018 - 08:25 | Show Biz
Ξανά στα δικαστήρια η Έμη Λιβανίου με τον πρώην σύζυγό της

Η άλλοτε οικογενειακή τους ευτυχία έχει μετατραπεί σε «πόλεμο» στα δικαστήρια με τις διαφορές τους να μην λαμβάνουν τέλος.

Ο λόγος για την Έμη Ζησιοπούλου (Λιβανίου) και τον πρώην σύζυγό της, Αντώνη Λιβάνιο οι οποίοι σύμμφωνα με δημοσίευμα του ethnos.gr βρέθηκαν ξανά στα δικαστήρια ύστερα από αρκετό καιρό

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Λιβάνιος εξαιτίας μιας απόφασης που βγήκε εις βάρος του, άσκησε ανακοπή ερηµοδικίας προκειµένου να «εξαφανίσει» την απόφαση που βγήκε ερήµην (δεν ήταν παρών στο δικαστήριο) και η υπόθεση να συζητηθεί εκ νέου.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στα τέλη Νοεµβρίου του 2000 στον Αγιο ∆ιονύσιο στο Κολωνάκι, και έκτοτε, απέκτησαν δύο παιδιά. Ωστόσο, το 2010 οι πρώτες φήμες για «σύννεφα» στον γάμο τους βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

«Αν και στον γάµο αυτό είχα στηρίξει όλες τις ελπίδες µου για µια αρµονική συµβίωση και τη δηµιουργία ενός υγιούς οικογενειακού περιβάλλοντος που θα επέτρεπε τη σωστή ανάπτυξη και την ανατροφή των τέκνων µας, διαψεύστηκα λόγω της αντισυζυγικής συµπεριφοράς του πρώην συζύγου µου, η οποία οδήγησε σε πλήρη διάσπαση της έγγαµης συµβίωσής µας, εξ αποκλειστικής και µόνο δικής του υπαιτιότητας» αναφέρει, κατά πληροφορίες, στην αγωγή της η δηµοσιογράφος και παρουσιάστρια.

Έκτοτε, οι δυο τους έχουν αντιδικήσει τόσο για το θέμα της διατροφής των παιδιών τους ,όσο και για ένα δάνειο όπου η δημοσιογράφος είχε μπει ως εγγυήτρια..