Ουγγαρέζος για Καπουτζίδη: "Θα απαντήσω για πρώτη και τελευταία φορά"!

28 Νοε 2018 - 11:40 | Show Biz
Ουγγαρέζος για Καπουτζίδη: "Θα απαντήσω για πρώτη και τελευταία φορά"!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης στο «The 2Night Show» και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την κόντρα του με τον Γιώργο Καπουτζίδη.

«Το έχω ξαναπεί άλλες τρεις φορές, το είπε κι εκείνος ότι το έχω ξαναπεί. Δεν θέλω να δώσω συνέχεια, θα απαντήσω για πρώτη και τελευταία φορά. Αυτό που ανέφερα, είχα πολύ συγκεκριμένο λόγο που το ανέφερα. Είχα την αφορμή, ο Γιώργος πέρασε ένα πολύ ωραίο μήνυμα με το οποίο συμφωνώ απόλυτα. Είναι αστείο το 2018 να συζητάμε για διακρίσεις, για οποιονδήποτε άνθρωπο θεώρει τον εαυτό του ανώτερο από άλλον. Ορμώμενος από τον τρόπο και έχοντας συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό μου που εκ των υστέρων βγήκαν στη φόρα από τον ίδιο τον Γιώργο -αναφέρομαι στην Τίνα Μεσσαροπούλου και τα απειλητικά μηνύματα που ανέφερε ότι έλαβε από εκείνον- είπα ότι ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα. Δεν μπορείς να πείσεις κάποιον ότι είναι κατά της βίας, πλακώνοντας τον στα χαστούκια. Αυτό» δήλωσε.

Και συνέχισε: «Σέβομαι τον Γιώργο. Δεν μίλησα καθόλου μετά γιατί θεωρώ ότι άρχισε λίγο να αδικεί τον εαυτό του. Και είπα σταμάτα εδώ γιατί θα αρχίσετε και οι δύο να κυλιέστε στη λάσπη και είναι λάθος. Γι’ αυτό σταμάτησα. Δεν πήρα τίποτε πίσω, δεν μου έβαλε κανένας χέρι. Και θα μιλήσω επώνυμα. Γράφτηκε στο Down Town από τον Πάνο Ζόγκα ότι μου έβαλαν χέρι από το κανάλι.  Δεν συνέβη ποτέ αυτό. Ποτέ και με έθιξε. Και τον διαψεύδω κατηγορηματικά και δημόσια», είπε ο παρουσιαστής.