Η απάντηση της Ακρίτα στη μήνυση του Σεφερλή, δίνει συνέχεια στην κόντρα

29 Νοε 2018 - 07:42 | Show Biz
Η απάντηση της Ακρίτα στη μήνυση του Σεφερλή, δίνει συνέχεια στην κόντρα

Μιλώντας στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη το βράδυ της Δευτέρας, ο Μάρκος Σεφερλής αποκάλυψε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον της Έλενας Ακρίτα. 

Λίγες ώρες μετά η γνωστή συγγραφέας και δημοσιογράφος, έδωσε τη δική της απάντηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. 

Παρότι η ίδια δεν έχει αναφερθεί ακόμα στο γεγονός, έκανε share το μήνυμα ενός άλλου χρήστη που έγραφε: «Δηλαδή ο Markos Seferlis έβαλε τα κλάματα στην Ελεονώρα, επειδή του άσκησε δριμύτατη κριτική η Elena Akrita και έκανε ο ίδιος μήνυση σε αυτή, αλλά οι γυναίκες, οι γκέι, οι χοντροί, οι ανάπηροι, οι κοντοί, οι νάνοι, οι τρανς, οι γεροί, οι κουφοί δεν πρέπει να κλαίνε ή να κάνουν μηνύσεις για τον οχετό του, τις ρατσιστικές αναφορές, το χιούμορ, τις αναχρονιστικές απόψεις και ότι στις παραστάσεις γίνονται αντικείμενα χλευασμού. Σας άρεσε κύριε Σεφερλή που κριθήκατε; Σας άρεσε που βρεθήκατε στη θέση που βρισκόμαστε εμείς στις παραστάσεις σας; Γυρίστε στη σπηλιά σας και μάθετε τη ρίζα του ψυχαγωγώ και του διασκεδάζω και γυρίστε πίσω με περισσότερη ψυχαγωγία και λιγότερη διασκέδαση», ήταν η ανάρτηση της.