Επικαιρότητα:

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Υιοθέτησε ένα μικρό αγοράκι - Τον Μάριο τον νιώθω παιδί μου

04 Δεκ. 2018 - 07:06 | Show Biz
Ευδοκία Ρουμελιώτη: Υιοθέτησε ένα μικρό αγοράκι - Τον Μάριο τον νιώθω παιδί μου

Μια κίνηση αγάπης που συγκινεί έκανε η Ευδοκία Ρουμελιώτη με τον σύζυγό της Νικηφόρο Χαραγκιώνη. Η γνωστή ηθοποιός που είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι θα ήθελε να υιοθετήσει ένα παιδί, τελικά έκανε το όνειρό της πραγματικότητα και εδώ και λίγο καιρό στο σπίτι του ζευγαριού προστέθηκε ένα ακόμη μέλος.

Η γνωστή ηθοποιός και ο σύζυγός της απέκτησαν πριν από τρία περίπου χρόνια, τον γιο τους Δημήτρη, ενώ η Ευδοκία είχε και πολύ καλές σχέσεις με τα δυο μεγαλύτερα αγόρια του συζύγου της. Ωστόσο, το ζευγάρι παρόλο που είχε μια πολύ όμορφη οικογένεια, ένιωσε την ανάγκη να δώσει αγάπη σε ένα ακόμη πλασματάκι, που δυστυχώς δεν μπορούσε να μεγαλώσει με τους γονείς του κι έτσι υιοθέτησαν τον Μάριο, που είναι λίγο μικρότερος σε ηλικία από τον γιο τους Δημήτρη.

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή Happy Day, η Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε για αυτήν τους την κίνησε και παρέδωσε μαθήματα αγάπης: «Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υιοθεσίας και  έχουμε το παιδί στο σπίτι. Τώρα έχουμε πια 4 παιδιά με τον σύζυγό μου (τα δυο μεγαλύτερα είναι από τον προηγούμενο γάμο του συζύγου της). Το παλέψαμε δυο χρόνια για την υιοθεσία, δεν είναι εύκολο, αλλά ήταν κάτι που θέλαμε πολύ και εγώ και ο σύζυγός μου και τα παιδιά μας», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: « Ο μικρός μας γιος δεν πέρασε αυτό που συνήθως συμβαίνει στις οικογένειες με το να φουσκώσει η κοιλίτσα. Ήρθε κατ’ εύθείαν ένα παιδί στο σπίτι.είναι λίγο μικρότερος από τον Δημήτρη μου. Τον έχουμε βαφτίσει  και έχει πάρει το όνομα Μάριος».

Τέλος, μιλώντας για το πώς νιώθει για τον βενιαμίν πια της οικογένειας, δήλωσε: «Σημαντικό δεν είναι να γεννάς αλλά να μεγαλώνεις ένα παιδί. Τον Μάριο τον νιώθω παιδί μου».