Επικαιρότητα:

Μαρία Μπακοδήμου: Στην εφηβεία μου έχω δεχτεί σ3ξουαλική παρενόχληση

05 Δεκ. 2018 - 07:11 | Show Biz
Μαρία Μπακοδήμου: Στην εφηβεία μου έχω δεχτεί σ3ξουαλική παρενόχληση

Η Μαρία Μπακοδήμου, δεν φοβάται να πάρει θέση και να πει την γνώμη της ανοιχτά!

Πως της φάνηκε η κόντρα Ουγγαρέζου - Καπουτζίδη και γατί πήρε το μέρος του Γιώργου; "Δεν ξέρω, ήταν λίγο σαν απωθημένο του Δημήτρη, αδίκησε τον εαυτό του με αυτό νομίζω. Δεν ξέρω εάν ήταν και πραγματικό. Δεν θέλω να ασχοληθώ με άλλη μια κόντρα, εγώ είπα ότι δεν μπορώ να μη συμφωνήσω με τον Γιώργο γιατί και μένα οι αρχές μου αυτές είναι και φαντάζομαι ότι κάθε άνθρωπος που έχει αλληλεγγύη και συναίσθηση και ξέρει ότι υπάρχει ισότητα ανάμεσα στους ανθρώπους αυτή τη στάση θα είχε." λέει η Μαρία Μπακοδήμου.

Υπήρξε στην καριέρα της κάποιος συνάδελφος που να την πίεζε και της έβαζε τρικλοποδιές; "Έχω πολλές τρικλοποδιές να σου διηγηθώ και μάλιστα πολύ ύπουλα χτυπήματα και πολύ άγρια Βυζάντια στους διαδρόμους αλλά δεν θα τα πω ποτέ, δεν έχει νόημα να τα δημοσιοποιήσω. Σε όλες τις δουλειές έχει τύχει... Έχω δεχτεί μεγάλη προδοσία όταν ήμουν ακόμα στα περιοδικά από άνθρωπο που υποστήριζα να είναι μαζί μας –που δεν τον ήθελε κανείς– αλλά και στην τηλεόραση έχω δεχτεί προδοσία γιατί είναι πιο πρόσφορο το έδαφος εκεί." τονίζει

Ανήκει η Μαρία Μπακοδήμου στις γυναίκες που έχουν δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση; "Σε όλους μας έχει τύχει. Και εμένα μου έχει τύχει σεξουαλική παρενόχληση στην εφηβεία και από αυτή την εμπειρία θωρακίστηκα στη συνέχεια μεγαλώνοντας, κρατώντας τις αποστάσεις. Ίσως γι’ αυτό και δεν μου συνέβη στη συνέχεια ποτέ στη δουλειά. Δεν νομίζω ότι υπάρχει παιδί που να μην έχει παρενοχληθεί στην εφηβεία και αυτή ήταν η μεγάλη αγωνία με τα παιδιά μου, ποιος θα ακουμπάει το σώμα τους." αποκαλύπτει!

Ποιος όμως την παρενόχλησε; Κάποιος γνωστός της; "Συνήθως από γνωστό γίνεται. Πάντα υπήρχαν άνθρωποι που δεν μπορούσαν να τιθασεύσουν τα πάθη τους και ένα μικρό παιδί ήταν το θύμα... Μπορεί να γίνει από το περιβάλλον του σχολείου ή της οικογένειας, έτσι και με μένα, ήταν άνθρωπος ασφαλείας..." λέει αφοπλιστικά η Μαρία Μπακοδήμου.