Αλίκη Κατσαβού για Κώστα Βουτσά: Και τότε κύλησα στον έρωτα

07 Δεκ. 2018 - 15:46 | Show Biz
Αλίκη Κατσαβού για Κώστα Βουτσά: Και τότε κύλησα στον έρωτα

Καλεσμένη στην εκπομπή του Κεν Αλεξανδράτου Celebrity Life Game βρέθηκε η Αλίκη Κατσαβού και μίλησε για όλους και για όλα. Αρχικά ξεκαθάρισε πως βρίσκεται σε μια άκρως δημιουργική περίοδο, καθώς ετοιμάζει τις παιδικές παραστάσεις με την «Θεατρομάθεια». Από μικρή την ενδιέφερε ο χορός, το θέατρο και η ζωγραφική και παρολίγον να δώσει εξετάσεις και στην Καλών Τεχνών. Σε ηλικία 13 ετών έχασε τον πατέρα της… «Ένα παιδί με μαμά σαν τη δική μου τέτοια θέματα μπορεί να τα διαχειριστεί εύκολα. Έχω μια μαμά πολύ δυναμική, πολύ σωστή, πολύ μάνα και με κάποιο μαγικό τρόπο μπόρεσα να περάσω αυτό το πένθος με ομαλό τρόπο, αν και ήμουν στην αρχή της εφηβείας. Το οφείλω στη μαμά μου αυτό». Παραδέχεται πως έχει πολύ ωραίες αναμνήσεις από εκείνον, τονίζοντας πως ήξερε όλα τα συναισθήματα που έτρεφε απέναντί του.

Όταν η κουβέντα φτάνει στον πρώτο της γάμο αναφέρει: «Το 2006 ήμουν παντρεμένη με τον Τάκη Χρυσούλη, ήταν ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης, είχε αποφοιτήσει από το θέατρο Τέχνης και είχε κάνει και σπουδές στο Cambridge. Ήμασταν πολλά χρόνια μαζί, ε χρόνια σχεδόν μετά την αποφοίτησή μου από τη σχολή τον γνώρισα και πορευτήκαμε μαζί μέχρι το 2011 που έφυγε από την καρδιά του. Είχαμε όμως προλάβει να δημιουργήσουμε τη Θεατρομάθεια μαζί».

Μιλώντας για τον Κώστα Βουτσά αναφέρεται τόσο στο πως είναι ως πατέρας, όσο και στη γνωριμία τους. «Εγώ τον Κώστα τον ζηλεύω πάρα πολύ. Κουβαλάει και όλη αυτή την ιστορία του γυναικά. Ήρθε με ένα βιογραφικό στις γυναίκες βαρβάτο και έχουμε πάντα το νου μας και προσέχουμε και ένα είναι ότι ο θαυμασμός των γυναικών είναι μεγάλος . Όποιος ψάχνει βρίσκει, για αυτό εγώ δεν ψάχνω. Αν ο σύντροφος σου δεν είναι αρκετά διακριτικός ώστε αν κάνει την αταξία να μην την πάρεις είδηση, τότε αυτό είναι και αιτία χωρισμού. Ο Κώστας εάν είναι άτακτος το κάνει με τέτοιο τρόπο που δεν παίρνω είδηση, οπότε είμαστε μια χαρά. Μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Με κοιτά στα μάτια βαθιά και νιώθω την αγάπη του και την τρυφερότητα του. Νομίζω ότι η μεγαλύτερη πράξη αγάπης του Κώστα ήταν το ότι με βοήθησε να αποκτήσω ένα παιδί. Κατάλαβε ο ίδιος πόσο πολύ ανάγκη το είχα. Να δεις τι καλός μπαμπάς που είναι!»

Πως γνωρίστηκαν όμως με τον Κώστα Βουτσά; «Παίξαμε μαζί στο θέατρο. Στις πρόβες για την παράσταση «Ένα παιδί μετράει τα άστρα έκανα τη γυναίκα του εκεί την Αρετή. Μακιγιαριζόμουν για να φαίνομαι μεγάλη σε ηλικία. Στις πρόβες, επειδή εγώ είχα και το παιδικό πήγαινα με το αμάξι και τον έπαιρνα γιατί κάναμε πρόβες στη Γλυφάδα. Πες πες στο αυτοκίνητο, βγήκαμε και για ένα φαΐ, βγήκαμε και για ένα ποτό, γίναμε φίλοι, γνωρίσαμε ο ένας τον άλλον και άρχισε να υπάρχει μια χημεία. Εγώ πρέπει να νιώσω σιγουριά για τον άλλον για να αφεθώ. Θαυμασμό και δέος ένιωθα για τον Κώστα, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να κάνεις μια σχέση. Ήμουν ξετρελαμένη που θα έπαιζα με τον Βουτσά στη σκηνή, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να ερωτευτείς έναν άνθρωπο. Γνώρισα την άλλη του πλευρά την ανθρώπινη. Εκείνο το κομμάτι του ήταν για εμένα ερωτεύσιμο. Αλλά αυτό ήθελε το χρόνο του να γίνει. Να μου αποκαλύψει τον εαυτό του, να τον γνωρίσω, να χαλαρώσω και τότε κύλησα στον έρωτα.»

Όσον αφορά στην αρνητική κριτική που έχει δεχτεί λέει πως δεν επέτρεπε στον εαυτό της να επηρεαστεί. «Στο “Πρωινό” ο Γιώργος Λιάγκας είχε πει ότι ο Κώστας δεν θα προλάβει να χαρεί το παιδί του. Τον έχουμε συγχωρέσει και οι δυο», αναφέρει.

Παραδέχεται πως έχει ένα ιστορικό με αρκετές προσπάθειες να κάνει παιδί, όμως ο τελευταίος επιστήμονας που τη βοήθησε να αποκτήσει τον Φοίβο, ο Μηνάς Μαστρομηνάς από την «Εμβρυογέννηση», εντόπισε ακριβώς το πρόβλημα και έκανε αυτά που έπρεπε ώστε εκείνη να γίνει μητέρα. Επιπλέον εξηγεί πως «η περίοδος των εξωσωματικών είναι δύσκολη για όλες τις γυναίκες».

Ενώ όταν ρωτήθηκε για τη σύγκρουσή ανάμεσα στον Άνθιμο Ανανιάδη και τη Μαρία-Νεφέλη Γαζή, είπε πως μόνο οι δυο τους ξέρουν τι έχει συμβεί.