Επικαιρότητα:

Μαρία Κορινθίου: Περιγράφει σοκαρισμένη την σεξουαλική παρενόχληση

10 Δεκ. 2018 - 11:30 | Show Biz
Μαρία Κορινθίου: Περιγράφει σοκαρισμένη την σεξουαλική παρενόχληση

Η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου περιγράφει τι έγινε το βράδυ που την παρενόχλησαν σεξουαλικά και πώς κατάφερε να το αντιμετωπίσει πριν εξελιχθεί χειρότερα.

Μιλώντας στο Πρωινό, η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε ότι ο λόγος που παρέμεινε τόσο ψύχραιμη και μπόρεσε να τον απομακρύνει ήταν γιατί δεν επρόκειτο για την πρώτη φορά που της συμβαίνει.

«Φεύγω πάω σπίτι παρκάρω το αυτοκίνητο. Την ώρα που βγαίνω, κλειδώνω το αυτοκίνητο, αισθάνομαι κάποιον ξαφνικά να βγαίνει στο δρόμο πάω μέχρι την πόρτα του σπιτιού μου και μου ήρθε από πίσω. Άρχισε λεκτικά με σεξιστικές φράσεις να μιλάει ταυτόχρονα όσο μιλούσε ήρθε με πλησίασε, με άγγιξε σε διάφορα σημεία του σώματός μου. Πήγε να βγάλει το παντελόνι… και τι έχουν τα αγοράκια εκεί πέρα.

Εκεί μόλις βλέπω αυτή την κίνηση γυρνάω και του λέω φεύγεις τώρα, τον έβρισα γιατί θα αρχίσω να φωνάζω και έφυγε. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν πολύ ψύχραιμη και αναγκάστηκα να είμαι αρκετά ψύχραιμη όταν μπήκα στο σπίτι γιατί με περίμενε η Ισμήνη. Είναι σοκαριστικό γιατί υπάρχουν και άλλα πράγματα από πίσω. Πριν εννέα μήνες είχε ξανασυμβεί έξω από την πόρτα του σπιτιού μου.

Είχα προλάβει να μπω μέσα και να κλειδώσω την αυλόπορτα. Έρχεται ένας και σταματάει με αυτοκίνητο και λέει Μαρία, γυρνάω εγώ και κάνω ποιος είναι. Αυτός έχω την εντύπωση ότι με ακολούθησε από το θέατρο. Δεν ξέρω αν είναι και ο ίδιος.

Άρχισε να κάνει διάφορες άσεμνες κινήσεις αλλά δεν υπήρχε σωματική επαφή. Απλά εκεί που είναι το πρόβλημα τώρα αν αυτά τα δύο και κάποια άλλα μικροπράγματα, τους θορύβους και κάποια άλλα στο σπίτι αυτές τις μέρες συνδέονται μεταξύ τους. Μετά τα βάζεις όλα κάτω.

Αν η διάρρηξη που έγινε στο αυτοκίνητο του Γιάννη, επειδή ήταν πάλι έξω από το σπίτι, συνδέεται με αυτό; Νομίζω δεν συνδέεται. Αλλά μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία, μπαίνεις να κοιτάξεις όλες τις προϋποθέσεις. Διότι αν συνδέονται μεταξύ τους υπάρχει πολύ σοβαρότερο πρόβλημα από ότι θεωρούμε και πιστεύουμε. Οπότε εγώ μαζί με την οικογένειά μου προσπαθούμε να δούμε πώς θα θωρακιστούμε για την ασφάλεια πάνω από όλα και του παιδιού μου».