Ο πατέρας μου μπήκε στο χειρουργείο - Πήγα σε λάθος άνθρωπο και του φώναζα

12 Δεκ. 2018 - 15:59 | Show Biz
Ο πατέρας μου  μπήκε στο χειρουργείο - Πήγα σε λάθος άνθρωπο και του φώναζα

Ο Γιώργος Τσαλίκης το βράδυ της Τρίτης 11 Νοεμβρίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την επαγγελματική του πορεία αλλά και για ένα απίστευτο περιστατικό που του συνέβη στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε όταν ο μπαμπάς του μπήκε να κάνει ένα χειρουργείο, μια νοσοκόμα ενημέρωσε τον ίδιο και την μαμά του ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν και πολύ καλά. Τόσο ο τραγουδιστής, όσο και η μαμά του έβαλαν τα κλάματα, αφού πίστεψαν όταν χάνουν τον αγαπημένο τους άνθρωπο. Ωστόσο, η εν λόγω πληροφορία αποδείχτηκε λανθασμένη, αφού την ίδια ώρα πραγματοποιείτο και ένα δεύτερο χειρουργείο και έτσι η νοσοκόμα μπερδεύτηκε.

Ωστόσο, το κωμικοτραγικό περιστατικό δεν τελείωσε εδώ, αφού όταν ο μπαμπάς του Γιώργου Τσαλίκη ολοκλήρωσε την επέμβαση, ο τραγουδιστής από την αγωνία του πήγε σε λάθος άνθρωπο και του φώναζε «Μπαμπά μου, μπαμπά μου». Μάλιστα, όπως περιέγραψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, παρότρυνε και την μαμά του να τον δει και μάλιστα ήταν έτοιμη να τον φιλήσει.

«Λέω στη μαμά μου δώστου και ένα φιλάκι και ξαφνικά ο “πατέρας” μου λέει: “Είμαι άλλος…”, είχαμε πάει σε άλλον άνθρωπο», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστή.