Επικαιρότητα:

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Πόνος, κλάματα, διαρκής αγώνας με τον εαυτό σου

14 Δεκ. 2018 - 13:32 | Show Biz
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Πόνος, κλάματα, διαρκής αγώνας με τον εαυτό σου

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πριν 29 μέρες έφερε στον κόσμο την δεύτερη κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον Φώτη Μπερνάντο. Η αγαπημένη ηθοποιός έχει παραδεχτεί δημόσια πώς στο πρόσωπο του Φώτη βρήκε όλα όσα ονειρεύτηκε, αφού εκείνος της βγάζει προς τα έξω καθημερινά την ομορφότερη εκδοχή του εαυτού της. Ο ερχομός της κόρης τους, η οποία θα πάρει το όνομα Ηλέκτρα, συμπλήρωσε την οικογενειακή ευτυχία με τον καλύτερο τρόπο.

Η γλυκιά μανούλα το τελευταίο διάστημα έχει αφιερωθεί αποκλειστικά και μόνο στην ανατροφή των παιδιών της και αυτός είναι και ο λόγος που έχουμε καιρό να την δούμε σε κάποια εκδήλωση. Πριν λίγες ώρες, η Πηνελόπη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη της, την οποία συνόδευσε με μια συγκινητική λεζάντα, θέλοντας να στηρίξει δημόσια όλες τις μανούλες που δίνουν καθημερινό αγώνα.

Διάβασε τι έγραψε:

«Ημέρα 29 της ζωής μας μαζί.. Η αλήθεια πίσω απ’ αυτή τη φωτογραφία είναι απανωτά ξενύχτια, πόνος, κλάματα, διαρκής αγώνας με τον εαυτό σου, αν θα τα καταφέρεις να είσαι μαμά που ονειρευόσουν, η σύντροφος που πρέπει, η καλή νοικοκυρά και αν θα συνεχίσεις να είσαι ο εαυτός σου, η γυναίκα, η επαγγελματίας, η καλλιτέχνης, η ερωμένη.. Αλλά και άλλα πιο απλά δεδομένα σε άλλη στιγμή. Όπως, το πότε θα κάνεις επιτέλους μπάνιο ή πότε θα φας… και καμιά φορά να πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα στα δύο! Και ταυτόχρονα βιώνεις το θαύμα, την πιο μεγάλη αγάπη που έχεις νιώσει.  Και κάθε μέρα ανακαλύπτεις πόσο τεράστια αντοχή και δύναμη έχεις και πόσο μα πόσο όλα τα παραπάνω δεν έχουν καμία σημασία όταν αυτό πλάσμα σε κοιτάει μες τα μάτια, τρέφεται από σένα και το βλέπεις κάθε μέρα να γίνεται άνθρωπος επειδή εσύ το φροντιζεις..

Σε όλες τις μαμάδες που δίνουν αυτό τον υπέροχο και δύσκολο αγώνα… Δεν είστε μόνες.

Είμαστε όλες μαζί. Είμαστε φτιαγμένες γι’ αυτό και αρκεί μια ματιά γύρω μας, σ’ εκείνες που τώρα τα μωρά τους έχουν μεγαλώσει πια, στις μαμάδες και στις γιαγιάδες μας, για να πάρουμε δύναμη. Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς! ! »