Σταμάτης Γονίδης: Κάθε Σεπτέμβρη παθαίνω κατάθλιψη

Σταμάτης Γονίδης: Κάθε Σεπτέμβρη παθαίνω κατάθλιψη

O Σταμάτης Γονίδης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησε για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε πριν μερικούς μήνες αλλά ακι τη μάχη του με την κατάθλιψη.

«Κάθε Σεπτέμβρη παθαίνω  κατάθλιψη. Περιττό να σου πω ότι με τα συγκεκριμένα προβλήματα που πέρασα, μου έφυγε η κατάθλιψη! Αυτό που συνειδητοποίησα είναι πως όλα είναι στο μυαλό μας. Όταν ο Θεός σου τα έχει δώσει απλόχερα όλα και εσύ γκρινιάζεις, πρέπει να σου δίνει μια δυο σφαλιάρες για να ξυπνάς. Αυτό ήταν το δικό μου μάθημα. Όλα είναι ένα όνειρο, μέσα στο οποίο ζούμε. Επίσης, όλα είναι μάταια και πλέον δεν με εντυπωσιάζει η ύλη και η λεζάντα. Δεν με ενδιαφέρει να έχω πολλά πράγματα. Απεναντίας επιθυμώ να ζω όσο πιο λιτά γίνεται. Κάθε μέρα δοξάζω τον Θεό που έχω μια καλή σύντροφο, ενώ όσο περνάει ο καιρός, έρχομαι πιο κοντά στο Θεό με ότι σημασία κι αν έχει αυτό που σου λέω».

Υπάρχει κάτι, άραγε, που θα ήθελε να κάνει και δεν το έχει πραγματοποιήσει ακόμα; «Ξέρεις, στην ζωή μου κάνω τρία πράματα καλά: Γράφω, τραγουδώ και οδηγώ. Οπότε, Θα  ήθελα να κάνω ένα road trip στην Ελλάδα με την γυναίκα μου. Να πάω σε μέρη και απομακρυσμένα χωριά που δεν έχω ξαναπάει και να συνομιλήσω με ηλικιωμένους ανθρώπους που δεν με γνωρίζουν. Και όλο αυτό να το καταγράφω με μια κάμερα. Το δικό μου ταξίδι ζωής».

Το διαβάσαμε στο Faysbook.gr


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: