Επικαιρότητα:

Δημήτρης Σταρόβας: Πόσο γουρούνια είμαστε - Ηταν ένα παιδάκι που είχε το σύνδρομο αυτό

01 Φεβ. 2019 - 19:26 | Show Biz
Δημήτρης Σταρόβας: Πόσο γουρούνια είμαστε - Ηταν ένα παιδάκι που είχε το σύνδρομο αυτό

Για ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη πρόσφατα στο θέατρο που συμμετέχει μίλησε ο Δημήτρης Σταρόβας. Ο γνωστός μουσικός και τραγουδιστής αποκάλυψε τι ακριβώς έγινε με ένα παιδάκι στην έναρξη της παράστασης, που δεν άφησε ασυγκίνητο κανέναν.

«Εγώ κι εσύ, Γρηγόρη, αλλά και πολλοί άλλοι ανήκουμε στην κατηγορία των ανθρώπων που ορίζουμε μόνοι μας τη ζωή μας κατά πολύ μεγάλο ποσοστό. Ότι στραβό μας τύχει θα έχουμε την ευθύνη εμείς. Καμιά φορά είμαστε αχάριστοι. Προχθές, στο Toc Toc, εγώ κάνω έναν τύπο που πάσχει από το σύνδρομο Τουρέτ, που κουνιέσαι απότομα, βρίζεις χωρίς να το θέλεις. Και στο πολύ προχωρημένο στάδιο χτυπάς και τον εαυτό σου. Και ξεκινάει η παράσταση και άκουγα κάτι φωνούλες και λέω “τι έγινε;”. Και ήταν ένα παιδάκι που είχε το σύνδρομο αυτό.

Και επειδή δημιουργήθηκε πρόβλημα, άλλοι παραπονιόντουσαν, άλλοι τους έλεγαν ρατσιστές που ήθελαν να βγάλουν το παιδί έξω, το φωνάξαμε με τη μητέρα του στο καμαρίνι… Και να βλέπεις ένα παιδάκι 13 χρονών, ένας κούκλος, και να μην ελέγχει το σώμα του… Τρελάθηκα, λέω πόσο γουρούνια είμαστε, αχάριστοι, αισθάνθηκα ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου. Το παιδάκι κάθισε μέχρι το τέλος, έβαλε το μπουφανάκι του για να μην ακούγεται και το ακούγαμε πνιγμένα. Κλαίγαμε μέχρι το πρωί», είπε ο Δημήτρης Σταρόβας.