Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Σαμπάνη - Το διπλό χτύπημα της μοίρας στην οικογένειά του

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Σαμπάνη - Το διπλό χτύπημα της μοίρας στην οικογένειά του

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρισκόταν το βράδυ της Παρασκευής ο Γιώργος Σαμπάνης στο κέντρο όπου εμφανίζεται και ο ίδιος έκανε μια κατάθεση ψυχής στους θαμώνες, μιλώντας τους για τις δύσκολες ώρες που περνά η οικογένειά του. 

Όπως είπε πρόσφατα είχαν μια πολύ σοβαρή απώλεια, ενώ τις τελευταίες μέρες αγωνιούν για την εξέλιξη της υγείας ενός ακόμη μέλους της οικογένειάς του που οι γιατροί το θεωρούν κλινικά νεκρό. 

Συγκεκριμένα ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε:

«Το πιο σημαντικό πράγμα για τον κάθε άνθρωπο από εμάς νομίζω ότι είναι η οικογένεια. Αυτή την εβδομάδα η δική μου οικογένεια έχασε έναν πολύ δικό της άνθρωπο και από την άλλη, ένας ακόμα δικός μας άνθρωπος βρίσκεται σε κώμα. Είναι κατ’ ουσία νεκρός. Δεν θέλω να σας χαλάσω τη βραδιά, Είναι η τελευταία μου αναφορά, θέλω όμως να αφιερώσω τη βραδιά στη γιαγιά μου, θέλω να σας πω ένα τραγούδι γι’ αυτούς, γιατί αλλιώς δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ανοίξω το στόμα μου και να τραγουδήσω, και μετά θα διασκεδάσουμε και θα το γκρεμίσουμε μέχρι το πρωί».

Ο Γιώργος Σαμπάνης ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές του αν τους χάλασε τη βραδιά, αφιέρωσε το τραγούδι «Για πού το ‘βαλες καρδιά μου» στην αγαπημένη του γιαγιά που έφυγε στη ζωή και εξομολογήθηκε ότι αν και ο πόνος του είναι μεγάλος, θα παραμείνει πάνω στη σκηνή για να τους διασκεδάσει. 

 

Το διαβάσαμε στο Star.gr


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: