Γιάννης Μπέζος: Δεν μπορώ να συνυπάρξω εύκολα με άλλους

18 Μαρ. 2019 - 06:47 | Show Biz
Γιάννης Μπέζος: Δεν μπορώ να συνυπάρξω εύκολα με άλλους

Ο Γιάννης Μπέζος σε συνέντευξή του μεταξύ άλλων μιλάει για το θέατρο.

Αρκετοί ηθοποιοί τον τελευταίο καιρό προσπαθούν να έχουν το δικό τους θέατρο.

«Για να γίνει αυτό και να πετύχει χρειάζεσαι εσωτερική οργάνωση, άψογη συγκρότηση, κι ακόμα να μπορείς στην ανάγκη να γίνεσαι κακός και αντιπαθής. Αυτές οι θέσεις, δεν είναι για όλους, όσο εξαιρετικός ηθοποιός κι αν είναι κανείς, θα πρέπει να γνωρίζει, πως το να κουμαντάρεις ένα θέατρο μοιάζει με άλμα στο κενό»

Στα χρόνια της κρίσης πόσο πιστεύετε πως έχει αλλάξει η ψυχοσύνθεση μας;

«Έχουμε γίνει πολύ ευαίσθητοι, εύκολα μας ενοχλεί η κουβέντα που θα μας πει ο άλλος. Όταν καταφέρνεις βέβαια να μην αγγίζουν τα φτηνά και κακόγουστα σχόλια είσαι μια χαρά πόσοι όμως μπορούν να το πετύχουν αυτό»

Αν τα σχόλια συνδέονται με τις αποτυχίες στη ζωή μας, εσείς μετράτε αρκετές στο βιογραφικό σας;

«Αποτυχίες πολλές δεν έχω και σίγουρα όχι καραμπινάτες είναι πάντως και η αποτυχία μέσα στο παιχνίδι. Σ 'αυτήν την περίπτωση το θέμα είναι να καταλάβεις γιατί την πάτησες, δυστυχώς τις περισσότερες φορές ενώ η ευθύνη είναι προσωπική πέφτουμε στην παγίδα να ρίχνουμε το φταίξιμο σε κάποιον άλλον. Αν αποτύχουμε, λοιπόν, σε μια παράσταση λέμε πω φταίει το κοινό ή πως φταίει η κρίση, την ώρα που σ 'αυτήν την περίπτωση απλά φταίει αυτός που ηγείται του θεάτρου, είναι δηλαδή σαν να κάνω εγώ μια θεατρική αποτυχία και να αρχίσω να ισχυρίζομαι πως φταίει η ταξιθέτρια»

Θέλετε πάντα να έχετε την ευθύνη μονοί σας;

«Έχω αποφασίσει να κάνω τα πράγματα στη ζωή μου μόνος μου, δεν μπορώ να συνυπάρξω εύκολα με άλλους»

Άρα δύσκολα θα σας δούμε στο χώρο της πολιτικής

«Στην πολιτική για να σε ακολουθήσει ο κόσμος, πρέπει να είσαι πολύ σκληρός  μερικές φορές ακόμα και αδίστακτος, δεν το μπορώ αυτό» εξήγησε στο Grande.