Επικαιρότητα:

Πρόβλημα υγείας για τον Χρήστο Μάστορα – Τι ανακοίνωσαν οι Μέλισσες

18 Μαρ. 2019 - 08:45 | Show Biz
Πρόβλημα υγείας για τον Χρήστο Μάστορα – Τι ανακοίνωσαν οι Μέλισσες

Κλειστό παρέμεινε την Παρασκευή και το Σάββατο το κέντρο που εμφανίζεται ο Χρήστος Μάστορας και το συγκρότημά του, Μέλισσες.

Όπως έγινε γνωστό τόσο από το επίσημο προφίλ του συγκροτήματος στο Instagram αλλά και από το Instagram του κέντρου που εμφανίζεται το δημοφιλές συγκρότημα, ο front man του συγκροτήματος, Χρήστος Μάστορας υποφέρει από πολύ βαριά ίωση.

«Αγαπητοί φίλες και φίλοι, απόψε το BOX θα παραμείνει κλειστό λόγω βαριάς ίωσης που ταλαιπωρεί τον Χρήστο Μάστορα. Του ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά!», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Την είδηση της βαριάς ίωσης σχολίασε και η τηλεοπτική παρέα του «Έλα Χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου , ενώ η συμπαρουσιάστρια της Ελένη Βουλγαράκη δήλωσε πως είχε συνάντηση με μέλος του συγκροτήματος που ξέχασε να την ενημερώσει για το πρόβλημα υγείας του Μάστορα.

«Εγώ ήμουν στην Ερμού χθες και συνάντησα των Κώστα Μαυρογένη που είναι στο συγκρότημα και αφού τα είπαμε λίγο… του λέω καλή δουλειά το βράδυ στο μαγαζί και δεν μου το αρνήθηκε… τώρα αυτό απόγευμα και ενημερωνόμαστε τώρα από τον Κωνσταντίνο ότι δεν άνοιξε τελικά το μαγαζί όπου έχει βγάλει σχετική ανακοίνωση».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα: