Έφη Θώδη: Εδώ και λίγους μήνες ζούμε μία κόλαση - πετάνε στο δρόμο τη μητέρα της

Έφη Θώδη:  Εδώ και λίγους μήνες ζούμε μία κόλαση - πετάνε στο δρόμο τη μητέρα της

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει η Έφη Θώδη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΜΠΑΜ», η μητέρα της τραγουδίστριας, η οποία αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, πρόκειται να μείνει στο δρόμο καθώς ο ιδιοκτήτης της πολυκατοικίας όπου διαμένει η κυρία Χρυσούλα της κάνει έξωση.

Η 79χρονη ζει με οξυγόνο και ο ιδιοκτήτης έκοψε το ρεύμα και το νερό, εκβιάζοντας την έτσι να φύγει όσο πιο γρήγορα από το σπίτι, παρόλο που πλήρωνε κανονικά τα ενοίκια. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι για να ενοικιάσει σε κάποιον άλλον το διαμέρισμα.

Η αδελφή της Έφης Θώδη, Τίνα, μίλησε στην εφημερίδα ΜΠΑΜ και ξεκαθάρισε τι ακριβώς συνέβη.

«Εδώ και λίγους μήνες ζούμε μία κόλαση. Ξαφνικά ο ιδιοκτήτης της πολυκατοικίας στο Κουκάκι, αποφάσισε να πετάξει τρεις οικογένειες στον δρόμο, μαζί με τη μητέρα μου. Η μητέρα μου εδώ και πέντε χρόνια πληρώνει κανονικά τα ενοίκια κάθε μήνα. Ξαφνικά της ήρθε εξώδικο από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος ζητάει όλοι οι ένοικοι να φύγουμε από τα σπίτια άμεσα. Το χειρότερο είναι ότι η μητέρα μου πήγε να πεθάνει», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κατέβασε το ρεύμα και έσπασε τη βάνα με το νερό με αποτέλεσμα η άρρωστη μάνα μου να μην μπορεί αν ζήσει. Χρησιμοποιεί μάσκα οξυγόνου επειδή έχει προβλήματα με το αναπνευστικό και χωρίς ρεύμα και νερό θα πεθάνει. Καταγγείλαμε το περιστατικό στην αστυνομία και μας είπαν να του κάνουμε μήνυση. Είμαστε σε απόγνωση, η μητέρα μου μεγάλωσε εννιά παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα μέσα σε κακουχίες και σήμερα έχει φτάσει 79 ετών και την πετάνε στον δρόμο σαν σκυλί».

Το διαβάσαμε στο TLife.gr