Νατάσα Θεοδωρίδου: Αυτός είναι ο νέος της έρωτας!

20 Μαρ. 2019 - 17:36 | Show Biz
Νατάσα Θεοδωρίδου: Αυτός είναι ο νέος της έρωτας!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι ξανά ερωτευμένη!

Όλοι όσοι βρέθηκαν την περασμένη Παρασκευή στην πρεμιέρα του νυχτερινού μαγαζιού «Fantasia live» είδαν την τραγουδίστρια ανανεωμένη και πιο λαμπερή από ποτέ.

Σύμφωνα με το Youweekly, η Νατάσα Θεοδωρίδου εδώ και περίπου ενάμιση μήνα είναι μαζί με τον επιχειρηματία Τριαντάφυλλο Σερέτη, ο οποίος διατηρεί μερικά από τα πιο in νυχτερινά μαγαζιά cafe-bar και beach-bar στη Θεσσαλονίκη αλλά και τη Χαλκιδική.

«Με μια αγκαλιά κόκκινα τριαντάφυλλα και σαμπάνιες την υποδέχτηκε τις προάλλες ο καλός της μπροστά στα μάτια πολλών θαμώνων στο in στέκι της Θεσσαλονίκης “Apallou”, ενώ η κοινή εμφάνιση του ζευγαριού στο “Casper”, όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνης και τα τρυφερά τετ-α-τετ έδειχναν ξεκάθαρα ότι πρόκειται για έναν νέο έρωτα στην πόλη μας», είπε στο περιοδικό άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας.

Πάντως, για την ώρα οι δυο τους δε δείχνουν να κρύβονται και δεν αποφεύγουν τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις, παρ’ όλα αυτά η παρουσία του επιχειρηματία στην πρεμιέρα της Νατάσας Θεοδωρίδου πέρασε απαρατήρητη, καθώς ελάχιστοι γνώριζαν για τη σχέση τους.