Σε ποιον τραγούδησε το τελευταίο τραγούδι η Βίκυ Μοσχολιού

30 Μαρ. 2019 - 08:01 | Show Biz
Σε ποιον τραγούδησε το τελευταίο τραγούδι η Βίκυ Μοσχολιού

Μια σχέση για την οποία δεν είχε μιλήσει αποκαλύπτει ο Νικήτας Κακλαμάνης στην εφημερίδα Εσπρέσσο. Σε συνέντευξη που έδωσε, ο γνωστός πολιτικός αποκαλύπτει τη σχέση του με τη Σωτηρία Μπέλλου, την Καίτη Γκέϋ και μιλά πρώτη φορά για τη σχέση του με τη Βίκυ Μοσχολιού.

"Τη Βίκυ είχα την τύχη να τη δω δυο μέρες πριν «φύγει»" λέει ο κ. Κακλαμάνης. Ήταν η αγαπημένη του Κώστα Καραμανλή παρέα με τον οποίο την επισκεφθήκαμε στο Υγεία λίγο προτού αφήσει την τελευταία της πνοή. Εκεί, μέσα στο δωμάτιο καταβεβλημένη, αλλά όχι νικημένη μου τραγούδησε για τελευταία φορά το αγαπημένο μου τραγούδι, τον «Αλήτη» του Ζαμπέτα. Δακρύσαμε κι οι δυό μας.»

Η Βίκυ Μοσχολιού έδωσε μάχη πολλών ετών με τον καρκίνο και έφυγε από τη ζωή στις 16 Αυγούστου 2005. 

Η δύναμη της φωνής της Μοσχολιού ήταν αξεπέραστη και σε συνδυασμό με την μπάσα φωνή της, η ερμηνεύτρια μπορούσε ξεκάθαρα να ακούγεται ισχυρότερα από ότι μια soprano σε έναν χώρο. Χαρακτηριστικό αυτού του φωνητικού χαρακτηριστικού της, είναι η ερμηνεία της στο τραγούδι "Αλήτης", στον οποίο η Μοσχολιού, όποτε το τραγουδούσε ζωντανά, κατέβαζε το μικρόφωνο, χαμήλωνε την ορχήστρα και γέμιζε τον χώρο με την επιβλητική φωνή της.

Η ανάμνηση αυτή και η αφήγηση του Νικήτα Κακλαμάνη είναι από τις πιο συγκινητικές που έχουν ακουστεί.