Ναταλία Γερμανού: "Όταν χώρισαν οι γονείς μου κανείς δεν ήθελε να με αναλάβει"

Ναταλία Γερμανού: "Όταν χώρισαν οι γονείς μου κανείς δεν ήθελε να με αναλάβει"

Στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα” με την Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε η  Ναταλία Γερμανού, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για το διαζύγιο των γονιών της.

Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε πως όταν χώρισαν κανείς από τους δύο δεν ήθελε να την αναλάβει για να τη μεγαλώσει.

«Οι γονείς μου ήταν πολύ ισχυροί χαρακτήρες, έμειναν μαζί 2.5 χρόνια και χώρισαν όταν εγώ ήμουν 1.5 – 2 ετών, απορώ και πώς κράτησαν τόσο. Όταν χώρισαν κανείς από τους δύο δεν ήθελε να με αναλάβει, να με μεγαλώσει. Η μητέρα μου ήταν 20 χρονών, ήταν πολύ μικρή. Είχε δηλώσει εξ αρχής ότι δεν θέλει να κάνει μικρή παιδί. Πιέστηκε από τον μπαμπά Φρέντυ, ο οποίος της είπε “κάνε εσύ το παιδί τώρα κι εδώ θα είμαι εγώ να σε βοηθήσω”.

Τα λόγια λέγονται εύκολα, αλλά στην πράξη δεν ήταν τόσο εύκολο. Έφτασαν στο σημείο και χώρισαν, ήμουν μωρό εγώ. Η μητέρα μου είπε ότι “είμαι πολύ μικρή, θέλω να ζήσω όλα αυτά που δεν έχω ζήσει”. Φαινόταν ότι αυτό το μωρό θα δυστυχούσε και μπήκε στη μέση η γιαγιά και είπε “εγώ”. Είναι επώδυνο το συναίσθημα της απόρριψης που νιώθεις. Κατηγορούσα περισσότερο τη μητέρα μου για τον χωρισμό, ενώ στον πατέρα μου έδινα άλλοθι», είπε μεταξύ άλλων η Ναταλία Γερμανού.