Επικαιρότητα:

Παντρεύονται Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος. Η αναγγελία του γάμου

04 Απρ. 2019 - 11:18 | Show Biz
Παντρεύονται Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος. Η αναγγελία του γάμου

Στην σχετικά πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στην Ελεονώρα Μελέτη και το Μετά Τα Μεσάνυχτα, η Βάσω Λασκαράκη είχε απαντήσει κάπως αόριστα για το ενδεχόμενο να παντρευτεί με τον Σουλτάτο. Από τον Οκτώβριο όμως ακούγονταν διαρκώς φήμες. Φήμες στις οποίες απευθυνόταν πάντοτε με λακωνικό τρόπο.

Η ηθοποιός είχε αρκεστεί τότε να εκφράσει το πόσο καλά είναι με τον Σουλτάτο, αλλά και ότι εδώ και καιρό συζούν. Πάνω κάτω στη συμπλήρωση δύο ετών από την αρχή της σχέσης τους θα γίνει και ο γάμος. Ένα γεγονός που ανακοινώθηκε μέσω της αναγγελίας γάμου στην εφημερίδα Εστία. Φυσικά έγινε ανάρπαστη η εφημερίδα στις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος πρόκειται να παντρευτούν φέτος το καλοκαίρι. Το μυστήριο θα τελεστεί στο Ηράκλειο, τόπο καταγωγής του και μέρος όπου έγινε η γνωριμία τους. Μάλιστα, στη Φωλιά των ΚουΚου, ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε ότι φέτος θα γίνει και η βάφτιση του παιδιού της Οικονομάκου, όπου νονά θα είναι η Λασκαράκη, η οποία την είχε παντρέψει.

Κάτι που λογικά θα συμβεί κι από την ανάποδη. Η Αθηνά Οικονομάκου θα γίνει κουμπάρα της Βάσως και του Λευτέρης.

Η γαμήλια αναγγελία του ζευγαριού στην εφημερίδα Εστία «αποκάλυψε» πρώτη το χαρμόσυνο γεγονός.

«Ο Ελευθέριος Σουλτάτος, κάτοικος Καβροχωρίου Μαλέβιζίου, γεννηθείς εις Ηράκλειον Κρήτης, του Μιχαήλ και της Σόνιας το γένος Ζερβάκη και η Βασιλική Λασκαράκη, κάτοικος Καβροχωρίου Μελεβιζίου, γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκην, του Χρήστου και της Αναστασίας το γένος Βαμβακίδου, πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις την Κρήτη».