Επικαιρότητα:

Πρώην παίκτης του ελληνικού X-Factor για τα ναρκωτικά: "Ήμουν στην κόλαση"

07 Απρ. 2019 - 06:07 | Show Biz
Πρώην παίκτης του ελληνικού X-Factor για τα ναρκωτικά: "Ήμουν στην κόλαση"

 Τον Bradley White – Dale τον γνωρίσαμε μέσα από το «X- Factor», όπου μαζί με τον Παναγιώτη Ράλλη είχαν δημιουργήσει το συγκρότημα Stereo Soul.

Τα πράγματα δεν ήταν ρόδινα για τον Bradley White δεν ήταν ρόδινα αφού ήρθε αντιμέτωπος με τα ναρκωτικά και έδωσε «μάχη» προκειμένου να καταφέρει να σταθεί και πάλι στα πόδια του

 «Για πολλά χρόνια ήμουν χρήστης ναρκωτικών αλλά ποτέ εθισμένος σε αυτά. Κάποια στιγμή, όμως, τα πράγματα άλλαξαν και έγιναν πολύ σκοτεινά. Τον περασμένο χρόνο είχα εθιστεί στα σκληρά ναρκωτικά. Δεν ήξερα που να απευθυνθώ για βοήθεια, ενώ δεν μπορούσα και να τα σταματήσω και να ζήσω χωρίς αυτά. Καθόμουν σε μια γωνιά, φοβισμένος και μόνος. Πολλές φορές τα βράδια κατέληγα σε νοσοκομεία, αστυνομικά τμήματα, ενώ είχα καταρρεύσει και στο δρόμο. Πολλοί από τους φίλους μου, δεν ήξεραν τι να κάνουν και άρχισαν να με εγκαταλείπουν. Ένιωθα προδομένος, θυμωμένος, λυπημένος, αλλά ταυτόχρονα καταλάβαινα πως κι εκείνοι από την μεριά τους δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι. Έπρεπε να πάρω δραστικές αποφάσεις. Γι αυτό και ήρθα στην Αγγλία για αποτοξίνωση. Ήταν πολύ δύσκολο να σταματήσω τα ναρκωτικά, διότι τα έπαιρνα για να επιβιώνω καθημερινά. Ευτυχώς, όμως, τα κατάφερα. Μέσα από πολλές και διαφορετικές μεθόδους αποτοξίνωσης, τα σταμάτησα. Ξεκίνησα να πηγαίνω στο γυμναστήριο και πλέον έχω έρθει και πιο κοντά στον Θεό. Η πίστη στον εαυτό μου και στον Θεό με βοήθησε, σε συνδυασμό πάντα με την βοήθεια της οικογένειας και των φίλων μου. Είμαι ευγνώμον απέναντί τους. Τώρα πια είμαι νηφάλιος, μακριά από τα ναρκωτικά και χαρούμενος, καθώς βγήκα από την κόλαση. Δεν σου κάνω πλάκα. Ήμουν στην κόλαση. Τώρα, όμως, επέστρεψα, βλέπω τον γαλάζιο ουρανό και είμαι ευτυχισμένος», είπε ο τραγουδιστής μιλώντας στο περιοδικό «People».

Πέρασε δύσκολες καταστάσεις, αφού όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος οι ουσίες είχαν αρνητικές επιδράσεις στο μυαλό του. «Ήταν σαν να μου είχαν κάνει μάγια. Τα ναρκωτικά είχαν αρνητικές επιδράσεις στο μυαλό μου. Όπως σου ανέφερα και πριν, ύστερα από τσακωμούς, πεσίματα και διάφορα ατυχήματα, κατέληξα πολλές φορές στο νοσοκομείο, αλλά και στο αστυνομικό τμήμα. Δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος. Αντίθετα, είμαι δημιουργικός, αξιόπιστος και υπεύθυνος.  Υπό την επήρεια των ναρκωτικών, όμως, μπορείς να κάνεις πράγματα που δεν φαντάζεσαι. Είχα χάσει το μυαλό μου»

Ο Bradley White – Dale κατάλαβε ότι αυτή η κατάσταση τον οδηγούσε στην καταστροφή γι’ αυτό και αποφάσισε να αποτοξινωθεί. «Ευτυχώς, απευθύνθηκα στους κατάλληλους και με βοήθησαν».

Λίγο πριν το κλείσιμο της συνέντευξης ο τραγουδιστής παραδέχτηκε πως του είναι δύσκολο να μιλά γι’ αυτή την περίοδο της ζωής του, αλλά ελπίζει ότι μέσα από αυτή του την εξομολόγηση να βοηθηθούν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με εκείνον.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

The first copy of my new album "Renaissance Man" is going, old school fan mail style, in the post to Scotland, after a fan requested it - signed photo, home made sleeve and all! :-) The fan's brother actually wanted to surprise his sister with it - cute!! And, rather amazingly, he also asked me to choose a charity to donate to on my behalf for his sister's birthday so I chose a charity for dogs and one for animals in general, a charity for orphan children and a charity for those suffering from post-traumatic stress disorder. #fanmail #charity #scotland #love #music #renaissanceman

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bradley White-Dale (@bradleywhitedale) στις5 Μάρ, 2019 στις 6:27 πμ PST