Κικίλιας και Μπαλατσινού παντρεύονται! Πότε θα γίνει ο γάμος

11 Απρ. 2019 - 05:11 | Show Biz
Κικίλιας και Μπαλατσινού παντρεύονται! Πότε θα γίνει ο γάμος

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού παντρεύονται τον Ιούνιο!

Ο βουλευτής της ΝΔ και … πρώην μπασκετμπολίστας έβαλε «τρίποντο» στην καρδιά της Τζένης. Παρά τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν χώρια, εκείνοι όχι μόνο είναι μαζί, αλλά ανεβαίνουν σε δύο μήνες τα σκαλιά της εκκλησίας, σύμφωνα με την αγγελία γάμου στην εφημερίδα «Καθημερινή».

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, το μυστήριο θα τελεστεί στα μέσα Ιουνίου, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στον Λυκαβηττό. Η χαρά του ζευγαριού δεν κρύβεται….  

Το ζευγάρι γενικά κρατά χαμηλούς τόνους. Αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις. Ο έρωτας φούντωσε την Άνοιξη του 2017. Το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου, τους είδαμε μαζί στην Πάτμο. Ακολούθησε συγκατοίκηση και φήμες… περί χωρισμού πριν έναν χρόνο. Όμως οι σχέσεις τους παρέμειναν φιλικές και η μεταξύ τους επικοινωνία δεν διακόπηκε ποτέ. Πριν από 5 μήνες περίπου τα ξαναβρήκαν. 

Η χημεία τους είχε φανεί από το φθινόπωρο του 2016, όταν ο γνωστός πολιτικός πήγε ως καλεσμένος στην εκπομπή «Jenny Jenny».

Πλέον κάνουν κοινά όνειρα και σχέδια για τη ζωή. Άλλωστε και η σχέση του Βασίλη Κικίλια με τα 3 παιδιά της Τζένης από τον προηγούμενο γάμο της είναι εξαιρετική.