Η αντίδραση του Πέτρου Κωστόπουλου σε ερώτηση για το γάμο Μπαλατσινού - Κικίλια

Η αντίδραση του Πέτρου Κωστόπουλου σε ερώτηση για το γάμο Μπαλατσινού - Κικίλια

Για τον γάμο της Τζένης Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια συζήτησαν και σήμερα στο Happy Day, με τον δημοσιογράφο Βασίλη Γρηγορόπουλο να έχει ρεπορτάζ από το "μέτωπο" Κωστόπουλου. 

Ο πρώην σύζυγος της Τζένης Μπαλατσινού κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι η ίδια θα ανέβει και πάλι τα σκαλιά της εκκλησίας και ο δημοσιογράφος μετέφερε τη συνομιλία του με τον παρουσιαστή, ο οποίος μάλλον δεν θέλησε να πει και πολλά. 

«Τον πήρα τηλέφωνο, του είπα καλημέρα, είμαι ο τάδε… Η πρώτη του αντίδραση ήταν “και τι θέλεις;”, δηλαδή, ούτε καλημέρα ούτε τίποτα. Του είπα ότι θέλω να σας ρωτήσω αν με αφορμή αυτό το σημερινό κλπ… και μου λέει “δεν πάτε καλά ρε, please, please”», είπε ο Βασίλης Γρηγορόπουλος.

Από την πλευρά της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε: «Στις εφημερίδες, πάντως, διαβάζω ότι κάνανε ένα δείπνο η Τζένη Μπαλατσινού με τον Πέτρο Κωστόπουλο, έτσι γράφει ή η Star ή η Espresso, δεν είμαι σίγουρη. Και τον είχε ενημερώσει και ο Πέτρος με τον τρόπο του έδωσε τη συγκατάθεσή του και μάλιστα ότι συγκινήθηκε και αυτός με τη χαρά της πρώην συζύγου του».