Η Ελένη Χατζίδου Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της! Δείτε την με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η Ελένη Χατζίδου Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της! Δείτε την με φουσκωμένη κοιλίτσα

«Είμαι τόσο χαρούμενη που σας ανακοινώνω την εγκυμοσύνη μου! Κάπως έτσι ήθελα να το μάθετε! Να σας το πω εγώ μέσα από ένα τραγούδι κ ένα εξώφυλλο!».

Τα παραπάνω έγραψε φανερά συγκινημένη η όμορφη τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου, η οποία είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί!

Η εγκυμοσύνη της ωστόσο  είναι γνωστή εδώ και αρκετές μέρες. Είχε φροντίσει τηλεοπτική εκπομπή να το ανακοινώσει. Η Ελένη Χατζίδου όμως δεν ήθελε να το μάθει ο κόσμος από αλλού. Γι΄αυτό και είχε εκφράσει το παράπονό της που το ανακοίνωσαν. 

Στο εξώφυλλο του τραγουδιού η Ελένη Χατζίδου είναι με φουσκωμένη κοιλίτσα και γι΄αυτό υπάρχει η διπλή ερμηνεία. Ένα τραγούδι με στίχους από παιδικά παραμύθια που προσαρμόστηκαν στο τραγουδιστικό της ύφος και μια εγκυμοσύνη που θα της φέρει το πρώτο της παιδί με τον Ηλία Γκότση.

«Δυο πράγματα μπορεί να καταλάβει κάποιος κοιτώντας αυτή τη φωτό κ ανοίγοντας κ τον ήχο. Πρώτον ότι σήμερα κυκλοφορεί από τη @spicymusic_official το νέο μου single με τίτλο «Η μικρή Ελένη» και δεύτερον ότι μέσα στην κοιλίτσα μου έχω σίγουρα κάτι μικρούλι αλλά δεν ξέρω αν είναι μικρή ή μικρός. Νομίζω ότι δε θα μπορούσα να σκεφτώ να κάνω κάτι καλύτερο! Είμαι τόσο χαρούμενη που σας ανακοινώνω την εγκυμοσύνη μου! Κάπως έτσι ήθελα να το μάθετε!Να σας το πω εγώ μέσα από ένα τραγούδι κ ένα εξώφυλλο!

Ο @kiriakosgalinos ,ο δημιουργός του τραγουδιού,μου το έστειλε κ το άκουσα πριν μάθω ότι είμαι έγκυος κ τελικά ταίριαξε τόσο πολύ μ αυτή τη συγκυρία! Οπότε πέρα από Συνθέτης κ Στιχουργός είναι μάλλον και μάντης. 4 στίχοι από παιδικά τραγουδάκια στο ρεφρέν ενός σημερινού τραγουδιού κ να το δώσει σε μένα. Ε, δεν είναι τυχαίο. Καλή ακρόαση! (ολόκληρο το τραγούδι θα το βρείτε στο link που υπάρχει στο βιογραφικό μου και φυσικά στο #youtube στο κανάλι της @spicymusic_official !».

Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram και την πρώτη της φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα!

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Δυο πράγματα μπορεί να καταλάβει κάποιος κοιτώντας αυτή τη φωτό κ ανοίγοντας κ τον ηχο: Πρώτον ότι σήμερα κυκλοφορεί από τη @spicymusic_official το νέο μου single με τίτλο «Η μικρή Ελενη»κ δεύτερον ότι μέσα στην κοιλίτσα μου έχω σίγουρα κάτι μικρούλι αλλά δεν ξέρω αν είναι μικρή η μικρός Νομίζω ότι δε Θα μπορουσα να σκεφτώ να κάνω κάτι καλύτερο! Ειμαι τόσο χαρούμενη που σας ανακοινώνω την εγκυμοσύνη μου! Κάπως έτσι ήθελα να το μάθετε!Να σας το πω εγώ μέσα από ένα τραγούδι κ ένα εξώφυλλο! Ο @kiriakosgalinos ,ο δημιουργός του τραγουδιού,μου το έστειλε κ το άκουσα πριν μάθω ότι είμαι έγκυος κ τελικά ταίριαξε τόσο πολύ μ αυτή τη συγκυρία! Οποτε πέρα από Συνθέτης κ Στιχουργός είναι μάλλον κ μάντης 4 στίχοι από παιδικά τραγούδακια στο ρεφραιν ενος σημερινού τραγουδιού κ να το δώσει σε μένα,ε, δεν είναι τυχαίο Καλή ακρόαση! (ολόκληρο το τραγούδι θα το βρείτε στο link που υπάρχει στο βιογραφικό μου και φυσικά στο #youtube στο καναλι της @spicymusic_official ! Styling @barbounaxxx Μαλλια @konstantinosp_8 Photographer @panosgi #specialthanks @prince_erotokritos Ο σχεδιασμός του εξωφύλλου έγινε από τη @blissprojects @arisalev η ηχογράφηση στο track factory κ η ενορχήστρωση από τον @panayiotisbrakoulias #xatzidou #imikrieleni #elenixatzidou #newsingle #greeksinger #spicy @mr_and_mrse

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Hatzidou (@eleni.hatzidou) στις11 Απρ, 2019 στις 5:05 πμ PDT