Επικαιρότητα:

Ήμουν εθισμένος για περίπου 10 χρόνια σε ουσίες και αλκοόλ

12 Απρ. 2019 - 06:55 | Show Biz
Ήμουν εθισμένος για περίπου 10 χρόνια σε ουσίες και αλκοόλ

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show” ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο Θανάσης Ζέρβας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων και για το δυστύχημα στο οποίο σκοτώθηκε η φίλη του, για τον εθισμό του στις ουσίες, αλλά και για το πώς κατέφερε να ξεκόψει.

«Πέρασα μια δύσκολη φάση της ζωής μου με ουσίες, έχουν περάσει όλα αυτά, έδωσα την προσωπική μου μάχη.  Οι ουσίες σε καταστρέφουν, σου στερούν τις φιλοδοξίες σου. Όλα ξεκίνησαν το 1998 που είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή, όπου σκοτώθηκε η φίλη μου. Και μετά με πήρε από κάτω αυτό, έπεσα σε κατάθλιψη. Αισθανόμουν ένοχος για την απώλεια της φίλης μου. Όλα αυτά έφεραν τις ουσίες, το αλκοόλ.

Το δυστύχημα έγινε την περίοδο που έπαιζα στους Ψίθυρους, έπεσα με τη μηχανή που είχα στη σειρά. Ήμουν εθισμένος σε ουσίες και αλκοόλ για περίπου δέκα χρόνια. Θεωρούσα ότι δεν θα κολλήσω με τις ουσίες, αλλά έκανα λάθος. Κανείς δεν είναι πιο δυνατός από τις ουσίες. Η καριέρα μου τότε πήγαινε κατά διαόλου. Δεν πήγα σε κέντρο απεξάρτησης, είχα τους δικούς μου ανθρώπους δίπλα μου που μου στάθηκαν, έφυγα στην επαρχία κι έβαζα στόχους», είπε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Ζέρβας.